Witam,
nazywam się Andrzej Bednarski i mieszkam w Białej Podlaskiej.
Jestem uczniem Technikum Mechanicznego i mam 16 lat. Modelarstwem nigdy się nie zajmowałem i będą to moje pierwsze kroki w tym pięknym hobby.
Przed rejestracją dużo czytałe formu, tak że wiem od czego zacząć. W razie problemów będę prosił o rady. Na początek zacznę od dżonki, choć niezbyt mi się ona podoba, ale wiem że nie o piękno w niej chodzi.
Gdy tylko coś zrobię, założę relację.
Witam
- Andrzej1
- Lokalizacja: {"name":"Polska Szczecin","desc":"","lat":"","lng":""}
Re: Witam
Witam na pokładzie, co Andrzej to Andrzej ( i dziędobry powiedzieć umie i ukłonić się),
tylko ta maska ... , ale taka widać moda a poza tym ślepnę na starość, to i Twoja maska
mnie razić przestanie.
Poczytaj co potrzebne do dżonki, to naprawdę nie jest dużo a dobrze sklejona dżonka,
może urodą nie grzeszy, ale jaka jest sympatyczna i jak ładnie się do Ciebie uśmiechnie,
a w przyszłości odwdzięczy się za wszystkie spędzone nad nią godziny.
Doświadczenie, które nabędziesz - bezcenne. Żadne rady Ci nie zastąpią dżonki.
Baw się z nami dobrze.
Z ukłonami
Andrzej Korycki
tylko ta maska ... , ale taka widać moda a poza tym ślepnę na starość, to i Twoja maska
mnie razić przestanie.
Poczytaj co potrzebne do dżonki, to naprawdę nie jest dużo a dobrze sklejona dżonka,
może urodą nie grzeszy, ale jaka jest sympatyczna i jak ładnie się do Ciebie uśmiechnie,
a w przyszłości odwdzięczy się za wszystkie spędzone nad nią godziny.
Doświadczenie, które nabędziesz - bezcenne. Żadne rady Ci nie zastąpią dżonki.
Baw się z nami dobrze.
Z ukłonami
Andrzej Korycki
- krystiano007
Re: Witam
No nie!!! Następny któremu DŻONKA NIE GRZESZY (urodą???). Dusza , Andrzejku ,DUSZA DŻONKI ... DŻONECZKI... tam jest zamknięte PIĘKNO!!!. Pozdrawiam serdecznie.