Witam szkutników

Witaj nowy kadecie. Wszyscy użytkownicy Kogi Cię serdecznie witają. Cieszymy, że do nas zawitałaś/eś, jednak prosimy o przedstawienie się w kilku słowach.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
zablo1978

Witam szkutników

Post autor: zablo1978 »

Witam moja godność Michał Zabłocki pochodzę z małej wsi na mazurach Żabi Róg nad jeziorem Żabim. Od 4 klasy szkoły podstawowej sklejam modele kartonowe głównie samoloty i okręty. W młodzieńczych latach zbudowałem dwa modele redukcyjne od podstaw ORP Wicher II za pomocą mojego taty który nie był modelarzem i fregatę Rostock z planów które były w Modelarzu.Potem już były tylko modele kartonowe. Teraz gdy już założyłem rodzinę i mieszkam w Pile czas wrócić do szkutnictwa. Przeglądając wszelakie fora modelarskie wybrałem to bo do modeli budowanych od podstaw jest raczej na miejscu. Zapraszam więc do pierwszych moich modeli.
myszor

Re: Witam szkutników

Post autor: myszor »

Witaj Michał .
Dobre forum wybraleś ,nie ma lepszego jak chcesz budowac modele szkutnicze.
Może kilka fotek co tam żeś wymodelował .
Czuj sie tu dobrze i duzo buduj i pokazuj.
Ostatnio zmieniony 13 sty 2013, 21:29 przez myszor, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam . Andrzej :)

Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Awatar użytkownika
Kazek

Post autor: Kazek »

Witaj Michale wśród nas. Miło ze wybrałeś nasze forum, choć niektórzy z niego uciekają, bo im towarzystwo nie odpowiada jakieś takie hamstfo się ponoć tu szerzy :D. ale to nie prawda tu są wszyscy mili i koleżeńscy. To my cię zapraszamy byś pokazał swoje modele.
Pozdrawiam Kazik :)
Awatar użytkownika
zablo1978

Dzięki za miłe przywitanie. Nie wiem czy to tu mam pokazać dotychczasowe moje dzieła ale ok. Okręty głównie z wydawnictwa JSC zapraszam do obejrzenia.
king130.JPG

orzeł2.JPG

exeter24.JPG

wicher12.JPG

s10.JPG

Można komentować.
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
zablo1978

Wicher miał być ten.
wicher12...JPG
Awatar użytkownika
mazurek

Post autor: mazurek »

Witaj witaj. Byłem kiedyś w Żabim Rogu i to kilka razy, fajne mazurskie klimaty. A to że tutaj trafiłeś to bardzo dobrze, im nas więcej tym lepiej "w kupie siła" mawiają klasycy :)
Awatar użytkownika
zablo1978

Witaj a ja mam chyba kuzyna w Kobyłce jeżeli jesteś z Kobyłki koło Wołomina..
Awatar użytkownika
Joker 2

Post autor: Joker 2 »

Witam serdecznie kolegę pochodzącego z okolic Olsztyna . Do tego jak widzę miłośnika okrętów wojennych a pancerników i okrętów liniowych w szczególności . Jeszcze raz serdecznie witam na pokładzie i życzę dużo udanych modeli oraz satysfakcji z nich .

P . S .
Żabi Róg leży w samym sercu Warmii i jest częściom dawnych Prus Królewskich .
Pozdrowienia Edward
Awatar użytkownika
mazurek

Post autor: mazurek »

A i owszem. świat jest bardzo mały.
ODPOWIEDZ