Witam szkutników
- zablo1978
Witam szkutników
Witam moja godność Michał Zabłocki pochodzę z małej wsi na mazurach Żabi Róg nad jeziorem Żabim. Od 4 klasy szkoły podstawowej sklejam modele kartonowe głównie samoloty i okręty. W młodzieńczych latach zbudowałem dwa modele redukcyjne od podstaw ORP Wicher II za pomocą mojego taty który nie był modelarzem i fregatę Rostock z planów które były w Modelarzu.Potem już były tylko modele kartonowe. Teraz gdy już założyłem rodzinę i mieszkam w Pile czas wrócić do szkutnictwa. Przeglądając wszelakie fora modelarskie wybrałem to bo do modeli budowanych od podstaw jest raczej na miejscu. Zapraszam więc do pierwszych moich modeli.
-
Re: Witam szkutników
Witaj Michał .
Dobre forum wybraleś ,nie ma lepszego jak chcesz budowac modele szkutnicze.
Może kilka fotek co tam żeś wymodelował .
Czuj sie tu dobrze i duzo buduj i pokazuj.
Dobre forum wybraleś ,nie ma lepszego jak chcesz budowac modele szkutnicze.
Może kilka fotek co tam żeś wymodelował .
Czuj sie tu dobrze i duzo buduj i pokazuj.
Ostatnio zmieniony 13 sty 2013, 21:29 przez myszor, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam . Andrzej :)
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
- Kazek
Witaj Michale wśród nas. Miło ze wybrałeś nasze forum, choć niektórzy z niego uciekają, bo im towarzystwo nie odpowiada jakieś takie hamstfo się ponoć tu szerzy
. ale to nie prawda tu są wszyscy mili i koleżeńscy. To my cię zapraszamy byś pokazał swoje modele.

Pozdrawiam Kazik 

- zablo1978
Dzięki za miłe przywitanie. Nie wiem czy to tu mam pokazać dotychczasowe moje dzieła ale ok. Okręty głównie z wydawnictwa JSC zapraszam do obejrzenia.
Można komentować.
Pozdrawiam.
Można komentować.
Pozdrawiam.
- zablo1978
Wicher miał być ten.
- mazurek
Witaj witaj. Byłem kiedyś w Żabim Rogu i to kilka razy, fajne mazurskie klimaty. A to że tutaj trafiłeś to bardzo dobrze, im nas więcej tym lepiej "w kupie siła" mawiają klasycy 

- zablo1978
Witaj a ja mam chyba kuzyna w Kobyłce jeżeli jesteś z Kobyłki koło Wołomina..
- Joker 2
Witam serdecznie kolegę pochodzącego z okolic Olsztyna . Do tego jak widzę miłośnika okrętów wojennych a pancerników i okrętów liniowych w szczególności . Jeszcze raz serdecznie witam na pokładzie i życzę dużo udanych modeli oraz satysfakcji z nich .
P . S .
Żabi Róg leży w samym sercu Warmii i jest częściom dawnych Prus Królewskich .
Pozdrowienia Edward
P . S .
Żabi Róg leży w samym sercu Warmii i jest częściom dawnych Prus Królewskich .
Pozdrowienia Edward
- mazurek
A i owszem. świat jest bardzo mały.