Witam Wszystkich zapaleńców modelarstwa

Witaj nowy kadecie. Wszyscy użytkownicy Kogi Cię serdecznie witają. Cieszymy, że do nas zawitałaś/eś, jednak prosimy o przedstawienie się w kilku słowach.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
mazurek

Witam Wszystkich zapaleńców modelarstwa

Post autor: mazurek »

Witam wszystkich. Mam na imię Piotrek. Postanowiłem dołączyć do czcigodnego grona. Krótko o mnie bo warto się przedstawić. Modelarstwem interesowałem się od dawna, kiedyś (w podstawówce) sklejałem plastiki bo takie tylko były dostępne a i wybór marny głównie latające maszyny, drewno na początku lat osiemdziesiątych to marzenie dzieciaka. Po ponad 20 latach przerwy dostałem od żony okręt z tworzywa Hellera Soileil Royal i tak obudziła we mnie dzieciaka. Obecnie próbuję sił w drewnie pracuję nad modelem Royal Caroline w skali 1:74. Mile widziane by były Wasze komentarze, rady, podpowiedzi itp., oczywiście i krytyki też można skubnąć. :D Jeszcze raz witam i pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Borek
Lokalizacja: {"name":"Polska Wroc\u0142aw","desc":"","lat":"","lng":""}

Re: Witam Wszystkich zapaleńców modelarstwa

Post autor: Borek »

Witaj na kodze. Jeżeli lubisz modele żaglowców to dobrze trafiłeś :) Pokaż tego swojego Soleil Royal. A co do budowy nowego modelu załóż relację z budowy, gdzie uzyskasz pomoc w budowie innych forumowicz ( o ile takiej potrzebujesz). Wrzucenie zdjęć do galerii bez opisu wykonania itp. niewiele wnosi. Natomiast skoro bierzesz się za jednostki tak bogato rzeźbione musisz być doświadczonym modelarzem.
Pozdrawiam serdecznie Piotr
Awatar użytkownika
Kazek

Re: Witam Wszystkich zapaleńców modelarstwa

Post autor: Kazek »

Witam i ja kolegę modelarza :D widać że jak budujesz takie modele to już i masz doświadczenie w budowaniu więc pokazuj co robisz zakładając relacje bo zdjecia w geleri nie wszyscy ogladaja a i nie bardzo jest gdzie je skomentować a my bardzo to lubimy robić :D
Pozdrawiam Kazik :)
ODPOWIEDZ