Witam Wszystkich zapaleńców modelarstwa
- mazurek
Witam Wszystkich zapaleńców modelarstwa
Witam wszystkich. Mam na imię Piotrek. Postanowiłem dołączyć do czcigodnego grona. Krótko o mnie bo warto się przedstawić. Modelarstwem interesowałem się od dawna, kiedyś (w podstawówce) sklejałem plastiki bo takie tylko były dostępne a i wybór marny głównie latające maszyny, drewno na początku lat osiemdziesiątych to marzenie dzieciaka. Po ponad 20 latach przerwy dostałem od żony okręt z tworzywa Hellera Soileil Royal i tak obudziła we mnie dzieciaka. Obecnie próbuję sił w drewnie pracuję nad modelem Royal Caroline w skali 1:74. Mile widziane by były Wasze komentarze, rady, podpowiedzi itp., oczywiście i krytyki też można skubnąć.
Jeszcze raz witam i pozdrawiam.

- Borek
- Lokalizacja: {"name":"Polska Wroc\u0142aw","desc":"","lat":"","lng":""}
Re: Witam Wszystkich zapaleńców modelarstwa
Witaj na kodze. Jeżeli lubisz modele żaglowców to dobrze trafiłeś
Pokaż tego swojego Soleil Royal. A co do budowy nowego modelu załóż relację z budowy, gdzie uzyskasz pomoc w budowie innych forumowicz ( o ile takiej potrzebujesz). Wrzucenie zdjęć do galerii bez opisu wykonania itp. niewiele wnosi. Natomiast skoro bierzesz się za jednostki tak bogato rzeźbione musisz być doświadczonym modelarzem.

Pozdrawiam serdecznie Piotr
- Kazek
Re: Witam Wszystkich zapaleńców modelarstwa
Witam i ja kolegę modelarza
widać że jak budujesz takie modele to już i masz doświadczenie w budowaniu więc pokazuj co robisz zakładając relacje bo zdjecia w geleri nie wszyscy ogladaja a i nie bardzo jest gdzie je skomentować a my bardzo to lubimy robić 

Pozdrawiam Kazik