Witam

Witaj nowy kadecie. Wszyscy użytkownicy Kogi Cię serdecznie witają. Cieszymy, że do nas zawitałaś/eś, jednak prosimy o przedstawienie się w kilku słowach.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mariusz69

Witam

Post autor: Mariusz69 »

Nie wiem czy dobrze założyłem ten wątek i czy nie dostanę po uszach ale cóż....
Witam serdecznie całą społeczność miłośników modelarstwa. Dopiero zaczynam przygodę z tą, jakże przyjemną dziedziną życia :D Mam 43 lata, mieszkam w Rumi, to miejscowość w sąsiedztwie trójmiasta, od najmłodszych lat mam kontakt z morzem, również dlatego, że od dziada- pradziada, męska część rodziny była związana z pracą na wodzie. Teraz gdy nie mamy rybołówstwa, stoczni a zostają nam norweskie łososie i niemieckie statki, pracuję w zakładzie usługowym i tyle. Jedno dziecko, żona, samochód, kredyt hipoteczny i jeden model w trakcie budowy ;) San Juan firmy OcCre, pozdrawiam wszystkich i witam :)
Awatar użytkownika
rychenko

Re: Witam

Post autor: rychenko »

Witaj Mariusz , mam nadzieję ze zagościsz Tu na Kodze na dobre i pochłonie Cię to hobby :!:
Pozdrawiam Ryszard
Awatar użytkownika
oksal

Post autor: oksal »

rychenko pisze:Tu na Kodze na dobre i pochłonie Cię to hobby

Słusznie Rysio mówi, ale uważaj aby czytając z drugiego końca

Mariusz69 pisze: Jedno dziecko, żona, samochód, kredyt hipoteczny i jeden model w trakcie budowy ...

nie było tak: drugi model w budowie, drugi kredyt hipoteczny ... ;) Prawdę mówiąc, to dawno nikt się tak fajnie nie przywitał. Serdecznie witam.
Awatar użytkownika
Romanov

Post autor: Romanov »

Witam serdecznie w naszych "szeregach"
Ktoś mi kiedyś powiedział że jak ktoś się raz zarazi modelarstwem to już do końca życia mu tak zostanie.
I dobrze ! bo nie wyobrażam sobie życia bez zapachu kleju, drewna i żywicy oraz farb.
Życzę wytrwałości przy budowach modeli.

Pozdrawiam
DKM "Wodnik" www.rcmodel.com.pl
Awatar użytkownika
Andrzej1
Lokalizacja: {"name":"Polska Szczecin","desc":"","lat":"","lng":""}

Post autor: Andrzej1 »

Mariusz69 pisze:Nie wiem czy dobrze założyłem ten wątek i czy nie dostanę po uszach ale cóż....
...

Witaj

Ostatnio nie lejemy za dobre wychowanie.
Witaj na pokładzie i zmieniaj tylko liczniki modeli i samochodów i dzieci.

Dobrej zabawy.

Z ukłonami
Andrzej Korycki
ODPOWIEDZ