Jarek z Tarnowa

Witaj nowy kadecie. Wszyscy użytkownicy Kogi Cię serdecznie witają. Cieszymy, że do nas zawitałaś/eś, jednak prosimy o przedstawienie się w kilku słowach.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jaroslaw R.

Jarek z Tarnowa

Post autor: Jaroslaw R. »

Witam wszystkich użytkowników tego forum. Mam na imię Jarek, lat 37.Modelarstwem szkutniczym interesuję się od bardzo niedawna (niestety). Całkiem przypadkiem zobaczyłem w kiosku zeszyt z kolekcji Deagostini i wpadłem na pomysł złożenia sobie fajnego statku :lol: Doświadczenie jakie miałem wcześniej z takimi moimi pomysłami, kazało mi jednak (zanim zamówię prenumeratę) zobaczyć z czym to się je. Począłem więc szukać w sieci informacji na ten temat. Napisałem maila do redakcji z zapytaniem ile numerów wchodzi w całość tej kolekcji i po uzyskaniu odpowiedzi ( ok. 135 numerów) zacząłem mieć wątpliwości,.Kiedy odwiedziłem KogaPortal (oczywiście przypadkowo :D ), to po przeczytaniu postów i porad ludzi dobrej woli :idea: Zderzyłem się z rzeczywistością tego fachu!
Wydrukowałem plany modelu `Dżonki`i po skompletowaniu wszystkich niezbędnych narzędzi, zabiorę się do tego, dla mnie poważnego wyzwania.
Awatar użytkownika
rychenko

Re: Jarek z Tarnowa

Post autor: rychenko »

Witaj Jarku na naszym Forum , nie bardzo wiem dlaczego napisałeś „niestety” mówiąc o tym ze długo już się zajmujesz modelarstwem to tylko plus dla ciebie , a co do zestawów z kiosku sam poczytaj i się zastanów nad tym czy kupić i ile cie to wyniesie czy nie lepiej właśnie zacząć od czegoś prostszego aby odpowiedzieć sobie czy mnie to wciągnie czy nie, a Dżonka przez niektórych znienawidzona ale i tez lubiana na pewno sprawi Tobie przyjemność przy jej budowaniu !
Pozdrawiam Ryszard
Awatar użytkownika
Jaroslaw R.

Re: Jarek z Tarnowa

Post autor: Jaroslaw R. »

Witaj.`Niestety` ponieważ interesuję się tym od bardzo niedawna -znaczy od tygodnia ;)
ODPOWIEDZ