czesc wszystkim
- Pajeczyna
Re: czesc wszystkim
ps. klika prywatnych maili z komentarzami typu "weź ich olej" jednoznacznie świadczy o jednym
pozdrawiam wszystkich złośliwych i życzliwych .

- RomekS
- Lokalizacja: {"name":"Polska Toru\u0144","desc":"","lat":"","lng":""}
Jak "olej" to dobry jest 3V3 albo 33V. Poważnie...
- Bartek_W
Cześć
Brak słów. To jest przecież KOGA Chłopaki. Ta sama, na którą stado Słoni oddało swoją krew.
Niech każdy robi co chce i jak chce, a rzeczywistość i tak nas wszystkich w końcu zweryfikuje.
Najwyżej moderatorzy będą mieć więcej roboty.
Co do oleju - ja maszczę swoją Łajbę lnianym pokostem i też jest git!
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Bartek
Brak słów. To jest przecież KOGA Chłopaki. Ta sama, na którą stado Słoni oddało swoją krew.
Niech każdy robi co chce i jak chce, a rzeczywistość i tak nas wszystkich w końcu zweryfikuje.
Najwyżej moderatorzy będą mieć więcej roboty.

Co do oleju - ja maszczę swoją Łajbę lnianym pokostem i też jest git!

Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Bartek
- Tomasz_D
Masz rację Bartek, wartość modelarza niech określą czyny, a nie słowa. Oczekujemy więc modelarskich dokonań w praktyce nie zaś w zamiarach i tymi dokonaniami tutaj się bronić należy. Generowanie setek postów i pytań nie kreuje wizerunku prawdziwego modelarza, wizerunek ten kreuje techniczne podejście do modelarskiego fachu - czyli robię i w razie problemów pytam, a robiąc jednocześnie pokazuję co robię. Forum jako multimedium wymaga jednocześnie słów i obrazów więc tłumaczenie że "siostra zabrała aparat nad morze" nie wchodzi w rachubę.
Rób więc i pokazuj człowieku gasząc tym samym niepotrzebne napięcie jakie wywołałeś.
Rób więc i pokazuj człowieku gasząc tym samym niepotrzebne napięcie jakie wywołałeś.
- waldek
Ja pokazałem swoje modele, co nie które są starsze od wielu z Was i co zero komentarzy olaliście bo z zapałek. Nie Wasza działka, tak że nie wymagajcie nie wiadomo czego skoro sami nie jesteście w porządku.
MOTTO
Jeśli się czujesz modelarzem to ucz a nie poniżaj.
MOTTO
Pozdrawiam Waldek
- grzegorz75
- waldek
Lata mają to do siebie że nabierasz mądrości, i doświadczenia.
Pozdrawiam Waldek
- Andrzej1
- Lokalizacja: {"name":"Polska Szczecin","desc":"","lat":"","lng":""}
waldek pisze:Lata mają to do siebie że nabierasz mądrości, i doświadczenia.
Witam
Jedni mądrzeją z wiekiem, najgorsze to to, że to zwykle wieko trumny, a inni głupieją,
reguły nie ma. Starcze zmiany nie zawsze idą w pożądanym przez nas kierunku.
Ale zmiana avatara mi się podoba. Będzie można Cię Łukaszu, poznać, jak przyjedziesz z modelem
na Zjazd Kogi, chyba, że to zdjęcie kolegi.
Z ukłonami
Andrzej Korycki
- bartes123
waldek pisze:Ja pokazałem swoje modele, co nie które są starsze od wielu z Was i co zero komentarzy olaliście bo z zapałek. Nie Wasza działka, tak że nie wymagajcie nie wiadomo czego skoro sami nie jesteście w porządku.
MOTTO
Z tego co pamiętam, to po tym jak wrzuciłeś zdjęcia modeli, napisałeś żeś elita modelarstwa. W obliczu takiej gwiazdy zapewne prostym modelarzom kapcie pospadały i zapomnieli języka w gębie.
waldek pisze:Lata mają to do siebie że nabierasz mądrości, i doświadczenia.
To u mnie w mieście na parkingu za Biedronką chyba jest klub doświadczonego inteligenta. Bo tam każdy wiekowy i doświadczony...
- mati
- Lokalizacja: {"name":"","desc":"Sosnowiec,G\u00f3rno\u015bl\u0105sko-Zag\u0142\u0119biowska Metropolia,wojew\u00f3dztwo \u015bl\u0105skie,Polska,pl","lat":"50.2780834&am
Panowie nie zaczynajcie znowu 
Może moderatornia zamknie ten temat bo jest powodem sporów, a po co się kłucić
Poza tym w wątku tym nie urodzi się nic pomocnego dla tego forum... więc po co to ciągnąć w nieskończoność
Pozdrawiam
Mateusz

Może moderatornia zamknie ten temat bo jest powodem sporów, a po co się kłucić

Poza tym w wątku tym nie urodzi się nic pomocnego dla tego forum... więc po co to ciągnąć w nieskończoność

Pozdrawiam
Mateusz
The world is yours...