Witam

Witaj nowy kadecie. Wszyscy użytkownicy Kogi Cię serdecznie witają. Cieszymy, że do nas zawitałaś/eś, jednak prosimy o przedstawienie się w kilku słowach.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
dularek

Witam

Post autor: dularek »

Witam wszystkie panie oraz panów . Przygodę z modelarstwem zacząłem w szkole podstawowej i od tego czasu te wszystkie statki i okręty w mniejszym lub większym stopniu ciągną się za mną przez całe dotychczasowe życie lecz, nie miałem okazji zetknąć się z modelarstwem szkutniczym. Byłem 11 lat marynarzem a za namową żony osiadłem na lądzie 8-) . Teraz jestem papiernikiem - zawód wyuczony ,więc co nie co o właściwościach drewna wiem :) Podglądam was na forum od dłuższego czasu i obejrzałem wszystkie te wspaniałe relacje-dużo czasu w pracy . Prenumeruję "Victory" więc poniekąd jestem wiktorowcem hyh . Zanalazłem forum które chyba powstało tylko wyłącznie po to ażeby napędzić klienteli DeA zanjdują sie tam wyłącznie relacje z "Santisimy " i wspomnianej "Victory " bardzo zraziło mnie do tego forum wspominanie że ktoś tam z prowadzących współpracuje z DeA :shock: Postanowiłem czym prędzej zacząć swoją relację na kodze -nie będzie to jednak osławony Junk rig bo nie dam rady robić czegoś cokompletnie nie przemawia do mnie ale mam zamiar zacząć waloryzację Jachtu szwedzkiego wydanego w Shipyard :
cover05.jpg
jutro powinienem zacząć relację z mojego projektu . KOGA jest wspaniałą skarbnicą wiedzy więc sądzę że poradzę sobie i liczę na waszą pomoc oraz krytykę :)

Pozdrawiam Arek
Awatar użytkownika
Kazek

Re: Witam

Post autor: Kazek »

Witaj Arku na pokładzie Kogi buduj to na co masz ochote ale buduj i pokazuj a my w miarę naszych możliwosci i wiedzy chetnie Ci pomożemy. Fajny modelik wybrałeś na poczatek ,masz już jakieś doświadczenie więc myślę że sobie spokojnie poradzisz życzę wytrwałości i powodzenia w modelowaniu.
Pozdrawiam Kazik :)
Awatar użytkownika
RomekS
Lokalizacja: {"name":"Polska Toru\u0144","desc":"","lat":"","lng":""}

Post autor: RomekS »

Witam.
Bardzo fajny model.
Też go robię (zrobiłem).
viewtopic.php?f=524&t=33507
Zakładaj relację i do roboty...

Co do modelu "V" się nie wypowiadam.
Awatar użytkownika
dularek

Post autor: dularek »

RomekS pisze:Witam.
Bardzo fajny model.
Też go robię (zrobiłem).
viewtopic.php?f=524&t=33507
Zakładaj relację i do roboty...

Co do modelu "V" się nie wypowiadam.

Roman pewnie gdybym wiedział że go robiłeś i jest na forum to nie wyskakiwałbym z nim, bardzo ciężko będzie dogonić ideał a w twojej relacji była wstawiona DZ-ta ja również robiłem na niej patent :)
ODPOWIEDZ