Witam wszystkich modelarzy.

Witaj nowy kadecie. Wszyscy użytkownicy Kogi Cię serdecznie witają. Cieszymy, że do nas zawitałaś/eś, jednak prosimy o przedstawienie się w kilku słowach.
ODPOWIEDZ
bartez

Witam wszystkich modelarzy.

Post autor: bartez »

Mam na imię Bartek i mam 24 lata.
Mieszkam w okolicach Bydgoszczy.
Jestem moderatorem globalnym na http://www.my-samsung.pl
Mój zawód który wykonuję z wielką pasją to: Oficer mechanik statku morskiego.

Swoją przygodę z modelarstwem kartonowym dopiero zaczynam (do tej pory tylko plastik).
Na swój debiut wybrałem HMS Victory z Shipyard. Wiem, wiem trudny to model nawet dla doświadczonych modelarzy- wyczytałem to z wielu tym podobnych for. Myślę, że duża dawka cierpliwości i dokładności pozwolą mi skleić ten model bez żadnych udziwnień.

Mam nadzieję, że choć trochę "naszkicowałem" mą sylwetkę. ;)
Pozdrawiam.
www.my-samsung.pl
myszor

O:Witam wszystkich modelarzy.

Post autor: myszor »

Witam , witam . Ledwo się zapisał do Kogi i już jest Oficerem ! Czuj się u Nas dobrze no i dawaj relację .W kartonach Ci nie pomogę niestety . Pozdrawiam :)
Pozdrawiam . Andrzej :)

Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Awatar użytkownika
jakmiz

Post autor: jakmiz »

Witaj Bartku
"Vitek"- model trudny- fakt ( mam go zakupionego , ale stwierdziłem, że jeszcze musi poczekać, aż nabiorę więcej doświadczenia ). Również będę zachęcał Cię do pokazania ( relacji) postępów w pracach. W takich relacjach często pokazujemy problemy z jakimi się spotykamy, a koledzy chętnie pomogą. A i jeszcze jedno, nie przejmuj się zbytnio "sromotną" krytyką ( niektórzy z " kolegów" mają chyba zbyt ciężką rękę do pisania ;) .
Pozdrawiam Kuba
W stoczni: zagadka
Zwodowane: Santa Maria,HMS Bounty,Berbice
Awatar użytkownika
Kazek

Post autor: Kazek »

Witaj Bartek! Życzę powodzenia z tym Vitkiem. Budowałem dokładnie taki sam z Shipyardu ale w pełni go waloryzując w miarę możliwości pomogę.
Pozdrawiam Kazimierz.
Pozdrawiam Kazik :)
Awatar użytkownika
waldek

Post autor: waldek »

W te papierki bawiłem się od czasów kiedy powstał Mały Modelarz a nawet o wiele wcześniej, mam nadzieję że coś nie coś podpowiem.

Witaj w Kodze.

Waldek
Pozdrawiam Waldek
Awatar użytkownika
xxlsebol

Post autor: xxlsebol »

Kleiłem troszkę MM potem Haliński w miarę możliwości służę pomocą. Pozdrawiam
W stoczni tylko Dżonka
ODPOWIEDZ