Kłaniam się nisko wszystkim modelarzom.
Po namowie kolegi postanowiłem się zapisać na to Forum i podzielić się moją budową krążownika Bismarck. Zapraszam do oglądania moich dokonań i liczę że dzięki Waszym uwagom i spostrzeżeniom uda mi się skończyć budowę.
Pozdrawiam!! :)
Witam!!
- grzegorz75
- Andrzej1
- Lokalizacja: {"name":"Polska Szczecin","desc":"","lat":"","lng":""}
O:Witam!!
Skywalker napisał:
Kłaniam się
Czy Bismarck aby nie był pancernikiem ?
A z pewnością nie był statkiem ani łodzią podwodną. :)
Z ukłonami
Andrzej Korycki
Kłaniam się nisko wszystkim modelarzom.
Po namowie kolegi postanowiłem się zapisać na to Forum i podzielić się moją budową krążownika Bismarck. Zapraszam do oglądania moich dokonań i liczę że dzięki Waszym uwagom i spostrzeżeniom uda m się skończyć budowę tego statku.
Pozdrawiam!! :)
Kłaniam się
Czy Bismarck aby nie był pancernikiem ?
A z pewnością nie był statkiem ani łodzią podwodną. :)
Z ukłonami
Andrzej Korycki
- Budrys
Skywalker napisał:
Witam i odkłaniam się. Aby budowa lepiej szła warto zajrzeć do pierwszej lepszej literatury tematu bo to ułatwia orientację w konstrukcji jednostki. A Bimarck i bliźniaczy Tirpitz - o ile dobrze pamiętam - klasyfikowane były jako pancerniki a wszystkie posiadające uzbrojenie i wchodzące w skład marynarki wojennej (Kriegsmarime) określane są zazwyczaj mianem okrętów. :unsure:
Opp! W czasie pisania posypało się odpowiedzi !!
Po namowie kolegi postanowiłem się zapisać na to Forum i podzielić się moją budową krążownika Bismarck. Zapraszam do oglądania moich dokonań i liczę że dzięki Waszym uwagom i spostrzeżeniom uda m się skończyć budowę tego statku.
Witam i odkłaniam się. Aby budowa lepiej szła warto zajrzeć do pierwszej lepszej literatury tematu bo to ułatwia orientację w konstrukcji jednostki. A Bimarck i bliźniaczy Tirpitz - o ile dobrze pamiętam - klasyfikowane były jako pancerniki a wszystkie posiadające uzbrojenie i wchodzące w skład marynarki wojennej (Kriegsmarime) określane są zazwyczaj mianem okrętów. :unsure:
Opp! W czasie pisania posypało się odpowiedzi !!
Pozdrawiam
Wojciech [Budrys]
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
"Where there is a will there is a way"
Wojciech [Budrys]
"Where there is a will there is a way"
-
Ten 'KRĄŻOWNIK" to napewno z tremy.;) Nie przejmój się.Nikt nie jest ideałem.Ważne że coś robisz.I to widać:)
Pozdrawiam . Andrzej :)
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
- Andrzej1
- Lokalizacja: {"name":"Polska Szczecin","desc":"","lat":"","lng":""}
myszor napisał:
Błąd, jak błąd, poczytasz i będziesz wiedział.
Ale błędami zwłaszcza własnymi to się przejmuj (NIE PRZEJMÓJ).
Z ukłonami
Andrzej Korycki
Ten 'KRĄŻOWNIK" to napewno z tremy.;) Nie przejmój się.Nikt nie jest ideałem.Ważne że coś robisz.I to widać:)
Błąd, jak błąd, poczytasz i będziesz wiedział.
Ale błędami zwłaszcza własnymi to się przejmuj (NIE PRZEJMÓJ).
Z ukłonami
Andrzej Korycki