Jako że grzeczność tego wymaga. Witam
Trafiłem tutaj oczywiście z myślą o budowie pierwszego mojego okrętu :)
Bardzo liczę na pomoc kolegów i doradztwo.
Jako że jest coś takowego jak największa skarbnica wiedzy "internet" i istniejące w nim fora to czemu z nich nie skorzystać i nie podzielić się wiedzą?
Mam nadzieję że znajdę tutaj odpowiedź na wszystkie nurtujące mnie pytania.
Wiem że wielu osobom wyda się dziwne. postawiłem sobie poprzeczkę wysoko i będę zaczynał od okrętu Santisina Trinidad firmy ocCre.
Liczę więc na pomoc w dotrwaniu do końca :)
Pozdrawiam
I jeszcze jedno pytanie.
Czy jest tutaj ktoś z okolic Pd Polski np. Nowego Sącza?
Michał
Przywitać się chciałem...
- Michal_22
O:Przywitać się chciałem...
Witaj. W menu po lewej masz mapke, mniej wiecej kto i skad. Ja można powiedziec z południa- Kraków pozdrawia.
"I, being, poor, have only my dreams;
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams."
W. B. Yeats
[W stoczni S/Y OPTY]
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams."
W. B. Yeats
[W stoczni S/Y OPTY]
- spite
Cześć.
Z mapką się już zaznajomiłem ale wiesz... niektórzy pozostają w cieniu :)
Z mapką się już zaznajomiłem ale wiesz... niektórzy pozostają w cieniu :)
- Budrys
Witaj w naszym gronie. Poprzeczka dość wysoko jeśli to ma być model redukcyjny z prawdziwego zdarzenia czy tylko "sklejanka"!
Życzę wytrwałości - zapał to już chyba masz. Zajrzyj jeszcze do regulaminu dla dopełnienia spraw formalnych.
Życzę wytrwałości - zapał to już chyba masz. Zajrzyj jeszcze do regulaminu dla dopełnienia spraw formalnych.
Pozdrawiam
Wojciech [Budrys]
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
"Where there is a will there is a way"
Wojciech [Budrys]
"Where there is a will there is a way"
- ryszardw
Witam serdecznie.Tylko jedna sprawa jakoś tak koledzy często wstydzą się napisać o sobie kilka informacji .Kiedy się urodzili ,gdzie mieszkają ,czym się poza modelarstwem interesują Stwierdzenie ze w Polsce jest bardzo ogólne.Pozdrawiam R.
- spite
Budrys napisał:
Chciałbym żeby mój model jak najbardziej przypominał oryginał i będę się starł dążyć do tego celu :)
Model dopiero idzie a ja powoli zaczynam przygotowywać miejsce pracy jak również zastanawiam się nad stocznią. Czy budować czy też może zakupić w tutejszym sklepie:/
Co do pochodzenia. Mieszkam w Nowym Sączu i pracuję w straży pożarnej. 27 latek sobie liczę.
Patentu żeglarza niestety nie mam ale na szczęście chociaż umiem pływać ;) nawet ciut na desce windsurfingowej. Modele drewniane statków pasjonowały mnie od dawna ale dopiero teraz chcę spróbować wyciosać coś samemu.
Dziękuję za miłe przyjęcie i jeszcze raz Pozdrawiam
Witaj w naszym gronie. Poprzeczka dość wysoko jeśli to ma być model redukcyjny z prawdziwego zdarzenia czy tylko "sklejanka"!
Chciałbym żeby mój model jak najbardziej przypominał oryginał i będę się starł dążyć do tego celu :)
Model dopiero idzie a ja powoli zaczynam przygotowywać miejsce pracy jak również zastanawiam się nad stocznią. Czy budować czy też może zakupić w tutejszym sklepie:/
Co do pochodzenia. Mieszkam w Nowym Sączu i pracuję w straży pożarnej. 27 latek sobie liczę.
Patentu żeglarza niestety nie mam ale na szczęście chociaż umiem pływać ;) nawet ciut na desce windsurfingowej. Modele drewniane statków pasjonowały mnie od dawna ale dopiero teraz chcę spróbować wyciosać coś samemu.
Dziękuję za miłe przyjęcie i jeszcze raz Pozdrawiam