witam wszystkich modelarzy
- Krystian
witam wszystkich modelarzy
Witam, mam na imię Krystian, jestem początkującym modelarzem :P mam nadzieje że nauczę się tutaj dużo ciekawych rzeczy, na razie nie zrobiłem żadnego modelu, (poza 1 malutkim samolocikiem ze sklepu, miał do złożenia 10 części ;p ) kiedy złożę swój pierwszy statek pokaże go w galerii pozdrowienia Krystian
pozdrawiam Krystian
- GrzesiekD
O:witam wszystkich modelarzy
Witam na pokładzie. Samolocik to dobry początek ;) Zbieraj materiały, ucz się i zacznij coś dłubać.
Grzesiek
Grzesiek
Pozdrawiam
Grzesiek
Człowiek sam sobie nakłada ograniczenia.
Grzesiek
Człowiek sam sobie nakłada ograniczenia.
- Emilius
Witamy na pokładzie Krystan,
polecam ci zatem zestaw ćwiczeń podstawowych w postaci modelu dźonki, pod okiem doskonałego nauczyciela czyli RomkaS.
PS. popraw sobie podpis stały w profilu, masz kilka błędów, które mogą razić
powodzenia
polecam ci zatem zestaw ćwiczeń podstawowych w postaci modelu dźonki, pod okiem doskonałego nauczyciela czyli RomkaS.
PS. popraw sobie podpis stały w profilu, masz kilka błędów, które mogą razić
powodzenia
- ataman
Krystian napisał:
Ideą tego forum jest pokazywanie, "jak robimy", a nie tylko "co zrobiliśmy" więc zachęcam do pokazywania etapów budowy "swego pierwszego statku"... wtedy może podpowiemy, może skrytykujemy, ale napewno ułatwi Ci to pracę..
kiedy złożę swój pierwszy statek pokaże go w galerii pozdrowienia Krystian
Ideą tego forum jest pokazywanie, "jak robimy", a nie tylko "co zrobiliśmy" więc zachęcam do pokazywania etapów budowy "swego pierwszego statku"... wtedy może podpowiemy, może skrytykujemy, ale napewno ułatwi Ci to pracę..
Pozdrawiam
- Viluir
Ahoj!
Witam na kodze młodego szkutnika :) i zgodzę sie z atamanem - warto zakładać relacje z budowy swoich modeli. W razie popełnionych błędów łatwiej o szybką i skuteczna pomoc. :)
A tak odnośnie modeli - jaki model chcesz zbudować? (pytam z ciekawości:P )
Pozdrawiam
Paulina
Witam na kodze młodego szkutnika :) i zgodzę sie z atamanem - warto zakładać relacje z budowy swoich modeli. W razie popełnionych błędów łatwiej o szybką i skuteczna pomoc. :)
A tak odnośnie modeli - jaki model chcesz zbudować? (pytam z ciekawości:P )
Pozdrawiam
Paulina
W stoczni:
Holk Gdański(MM)
ORP Iskra - mikro flota :)
Holk Gdański(MM)
ORP Iskra - mikro flota :)
- Adam70
- goldie
Witaj w piekle! ;)