Witam wszystkich
- Kon_Bar
Witam wszystkich
Witam wszystkich uczestników tego forum. Kilka słów o sobie: modelarstwo pasjonowało mnie od dziecka :) Pierwsze modele, jakie pamiętam to były plastikowe: Łoś i Czapla. Następne wspomnienia to rozmaite okręty i samoloty z Małego Modelarza, nieudane próby sklejenia Pilota 24, jakieś początki modelarstwa butelkowego - jednym słowem co w ręce wpadło (i na co udało się uzbierać pieniądze). Obecnie zdarza mi się "podłubać" głównie w modelach kartonowych. Mam nadzieję, że dzięki obecności na tym forum moje modele statków i okrętów staną się nieco lepsze :)
- mirek
O:Witam wszystkich
Kon_Bar napisał:
Witam serdecznie wśród pasjonatów i hobbystów . Koledzy chętnie ci pomogą w razie potrzeby a i ty mam nadzieję podpowiesz to czy owo.
Wyjdź z założenia , że każdy następny model będzie coraz lepszy i piękniejszy a co najważniejsze to model musi się tobie podobać a nie innym :)
Mam nadzieję, że dzięki obecności na tym forum moje modele statków i okrętów staną się nieco lepsze :)
Witam serdecznie wśród pasjonatów i hobbystów . Koledzy chętnie ci pomogą w razie potrzeby a i ty mam nadzieję podpowiesz to czy owo.
Wyjdź z założenia , że każdy następny model będzie coraz lepszy i piękniejszy a co najważniejsze to model musi się tobie podobać a nie innym :)
Pozdrawiam Mirek Rybus