Witam wszystkich.
Niektórzy mnie już znają na tym forum ale mimo wszystko zdałem sobie sprawę ze sie jednak nie przedstawiłem ani nic.......:blush: :blush: :blush: :blush:
Więc nadrabiam zaległosci;)
Nazywam sie Piotrek, mam 18 lat i mieszkam......hmmmm dobre pytanie:P Mieszkam na małej wsi na dolnym śląsku;)Modelarstwem zajmuje sie parę latek, a dokładnie 8 B)
Moim marzeniem zawsze było i nadal jest zbudowanie żaglowca z drewna;) Przegladając forum zdobywając troche wiadomości doszedłem do wniosku że jest możliwe zrobienie tego (oczywiscie z wasza pomocą i wiedzą modelarską która jest na pewno większa od mojej):)
Niedługo relacja z budowy santa marii lub niny to sie jeszcze okaże;):)
Pozdrawiam wszystkich:)
Witam!
- Budrys
O:Witam!
Borek napisał:
Witaj więc w gronie Kogi. Myślę, że dobrze trafiłeś. Znajdziesz tu i materiały informacyjne i rady i pomoc. Nie rozumiem tylko co to jest to "hmmmm". Dotyczy to tego, że mieszkasz? czy tego, że na małej wsi na Dolnym Śląsku? I jaki to ma związek z marzeniem. Jeśli było i jest, to to jest najważniejsze! Rozglądaj się, obejrzyj różne relacje z budowy modeli zorientuj się w skali trudności ich budowy i swoich umiejętności a jak już zdecydujesz się na coś to pytaj się o szczegóły.:) Powodzenia!
Witam wszystkich. . . . . Nazywam sie Piotrek, mam 18 lat i mieszkam......hmmmm dobre pytanie:P Mieszkam na małej wsi na dolnym śląsku;) . . . . . Moim marzeniem zawsze było i nadal jest zbudowanie żaglowca z drewna;)
Witaj więc w gronie Kogi. Myślę, że dobrze trafiłeś. Znajdziesz tu i materiały informacyjne i rady i pomoc. Nie rozumiem tylko co to jest to "hmmmm". Dotyczy to tego, że mieszkasz? czy tego, że na małej wsi na Dolnym Śląsku? I jaki to ma związek z marzeniem. Jeśli było i jest, to to jest najważniejsze! Rozglądaj się, obejrzyj różne relacje z budowy modeli zorientuj się w skali trudności ich budowy i swoich umiejętności a jak już zdecydujesz się na coś to pytaj się o szczegóły.:) Powodzenia!
Pozdrawiam
Wojciech [Budrys]
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
"Where there is a will there is a way"
Wojciech [Budrys]
"Where there is a will there is a way"
- Borek
- Lokalizacja: {"name":"Polska Wroc\u0142aw","desc":"","lat":"","lng":""}
Hehe z marzeniem nie ma to nic wspólnego to hmmmmm:P jak bym napisał gdzie mieszkam to i tak nikt by nie wiedział:laugh:
Pozdrawiam serdecznie Piotr
- Irek350
- Lokalizacja: {"name":"Polska Pozna\u0144","desc":"","lat":"","lng":""}
Witaj
Co prawda nie jestem tutaj długo, ale na pewno nie ma tutaj podziału na "tych z miasta" i "tych ze wsi" (są za to inne B) mniej grożne), więc śmiało możesz uzupełnić dane w profilu :)
Co prawda nie jestem tutaj długo, ale na pewno nie ma tutaj podziału na "tych z miasta" i "tych ze wsi" (są za to inne B) mniej grożne), więc śmiało możesz uzupełnić dane w profilu :)
- Borek
- Lokalizacja: {"name":"Polska Wroc\u0142aw","desc":"","lat":"","lng":""}
Irek350 napisał:
Wiem wiem Irku żartuje sobie przecież;) Powinienem sie bac tych innych podziałów?:P :laugh: :laugh:
"tych z miasta" i "tych ze wsi" (są za to inne B) mniej grożne), więc śmiało możesz uzupełnić dane w profilu :)
Wiem wiem Irku żartuje sobie przecież;) Powinienem sie bac tych innych podziałów?:P :laugh: :laugh:
Pozdrawiam serdecznie Piotr