Zmiana napięcia zasilania

Czyli forum RC.
rekmak
Posty: 20
Rejestracja: 21 lis 2011, 18:53

Re: Zmiana napięcia zasilania

Post autor: rekmak »

Niech wie co go czeka ale się nie odzywa. Słomiany zapał albo coś innego kombinuje.
Awatar użytkownika
krisrucza
Posty: 0
Rejestracja: 02 lut 2018, 14:04

Re: Zmiana napięcia zasilania

Post autor: krisrucza »

Koledzy dzieki za odpowiedzi,model będzie duży około 60 kg wyporności i 3m długości niszczyciel rakietowy ,więc o wagę urządzeń sie nie martwię a kanałów do sterowania potrzeba naprawdę dużo.Doświadczenie techniczne i tzw.wizualne mam(pracowałem w stoczni marynarki wojennej) i budowałem też modeliki ale nie rc.iedyś dawno temu czytałem trochę o aparaturach ,ale wtedy to 7 kan.było szczytem techniki,więc z tąd moje głupie pytania.cóż w rc muszę powoli od początku zacząć. :D
Awatar użytkownika
krisrucza
Posty: 0
Rejestracja: 02 lut 2018, 14:04

Re: Zmiana napięcia zasilania

Post autor: krisrucza »

Dodaję ,że nie jest to słomiany zapał tylko czasu mało,dlatego budowa wlecze się i jak tak dalej pójdzie to terminem "oddania do służby " pobije Slązaka :D
rekmak
Posty: 20
Rejestracja: 21 lis 2011, 18:53

Re: Zmiana napięcia zasilania

Post autor: rekmak »

Na tak duży model musi być odpowiedni napęd a z tym będą kłopoty. Pewnie jeszcze 2 śruby. Odpowiednią prędkość powinien pokazać.
Powodzenia w pracy przy tym modelu.
ODPOWIEDZ