Witam serdecznie
jak zapewnie niektórzy wiedzą od jakiegoś czasu robie sam blachy fototrawione dla siebie i nie tylko.
Opis jak to robie jest na moim blogu ale dopiero wczoraj udało mi sie zrobić naświetlarkę UV która jest do tej pracy niezbędna. Koszt nie jest mały ale jakość naswietlania jest super i co najważniejsze powtarzalność tez jest bardzo wysoka.
pozniższe zdjęcia mówią same za siebie
Fototrawienie blach
- Romanov
Fototrawienie blach
Ostatnio zmieniony 30 cze 2012, 20:40 przez Romanov, łącznie zmieniany 1 raz.
DKM "Wodnik" www.rcmodel.com.pl
- mirek
- PanLipazMiodem
Re: Fototrawienie blach
Bardzo ładne solarium dla chomików.
Możesz Romku pokazać, jeśli bedzie sposobność, efekt trawienia i powtarzalności?
Pozdrawiam
Przemek
Możesz Romku pokazać, jeśli bedzie sposobność, efekt trawienia i powtarzalności?
Pozdrawiam
Przemek
- Romanov
W pierwszym poscie dodałem fotke która pokazuje jakość tego myślę że to jest wystarczające aby się przekonać, na dniach bede robił zawiasy do furt działowych to tez sfocę i pokażę.
DKM "Wodnik" www.rcmodel.com.pl
- Jozef1975
Witam. To co Pan pokazuje to absolutnie fantastycznie wykonane elementy. Proszę mi powiedzieć czy jest możliwość zamówienia jakiś elementów u Pana i jaki jest koszt oczywiście mniej wiecej. Pozdrawiam.
- muli9
- Lokalizacja: {"name":"Polska Rzesz\u00f3w","desc":"","lat":"","lng":""}
- Kontakt:
Romanov pisze:Opis jak to robie jest na moim blogu
Czy mógłbyś wskazać gdzie dokładnie jest ten opis, bo nie mogę znaleźć, a wygląda to super.
- gdas
Witam
Też bym chciał poznać zasadę budowy tej maszynki , ale niestety nie mogę wejść na bloga , czy tylko ja mam ten problem ?
Też bym chciał poznać zasadę budowy tej maszynki , ale niestety nie mogę wejść na bloga , czy tylko ja mam ten problem ?
- RomekS
- Lokalizacja: {"name":"Polska Toru\u0144","desc":"","lat":"","lng":""}
muli9 pisze:Czy mógłbyś wskazać gdzie dokładnie jest ten opis, bo nie mogę znaleźć
gdas pisze:Też bym chciał poznać zasadę budowy tej maszynki , ale niestety nie mogę wejść na bloga , czy tylko ja mam ten problem ?
Zgrywus pisze:Nie tylko ty.
Zamówcie elementy jakie są wam potrzebne,
bo wykonanie "ustrojstwa" jest zbyt kosztowne do
pojedyńczych fototrawień.
A w ogóle to jakieś dżonki trza by najpierw zrobić,
a potem brać się za elementy fototrawione.
To jest wyższa szkoła jazdy.
Muli9 po kiego ... Ci ten opis potrzebny ?
Pisałeś, że na nic nie masz czasu,
wierz mi fototrawienie Cię uziemni na długo...
Zanim się nauczysz.
- bartes123
Kurde, aż się ulituję po tym jak Romek brzydko wam pocisnął i zdradzę wam tajemny sekret podstarzałych wyjadaczy z Kogi...
Otóż pod zdjęciem autora tematu jest kilka przycisków:
między innymi pw - to daje możliwość napisania wiadomości do autora tematu i nie trzeba się błaźnić na oczach całego forum,
ale jest też lepszy "guzik" - pokaż wszystkie posty użytkownika .
I jak tam koledzy go wcisną, to wyskoczą posty Romanova. A wśród tych postów, raczej kilku ostatnich, jest ten jeden, a nawet kilka, z adresem jego bloga, na którym buduje swój model sterowany radiowo oraz prezentuje różne techniki. Jako że chcę wam dać szansę wypróbowania tej nowej zapewne dla was funkcjonalności forum, nie podam dokładnego linka do konkretnego tematu - ja wiem, że możecie czuć swego rodzaju lęk przed nowym. Dlatego najlepiej sobie w spokoju i zaciszu domu poćwiczyć samemu. Na pocieszenie jednak i ku motywacji dodam, że link do bloga jest na pewno!!!
No to do dzieła koledzy internauci!!! Nagroda czeka tuż za rogiem!!!
Ps. Widzicie - potrafimy być też mili, cierpliwi i pomocni.
Z pozdrowieniami
Hamstfo
Otóż pod zdjęciem autora tematu jest kilka przycisków:
między innymi pw - to daje możliwość napisania wiadomości do autora tematu i nie trzeba się błaźnić na oczach całego forum,
ale jest też lepszy "guzik" - pokaż wszystkie posty użytkownika .
I jak tam koledzy go wcisną, to wyskoczą posty Romanova. A wśród tych postów, raczej kilku ostatnich, jest ten jeden, a nawet kilka, z adresem jego bloga, na którym buduje swój model sterowany radiowo oraz prezentuje różne techniki. Jako że chcę wam dać szansę wypróbowania tej nowej zapewne dla was funkcjonalności forum, nie podam dokładnego linka do konkretnego tematu - ja wiem, że możecie czuć swego rodzaju lęk przed nowym. Dlatego najlepiej sobie w spokoju i zaciszu domu poćwiczyć samemu. Na pocieszenie jednak i ku motywacji dodam, że link do bloga jest na pewno!!!
No to do dzieła koledzy internauci!!! Nagroda czeka tuż za rogiem!!!
Ps. Widzicie - potrafimy być też mili, cierpliwi i pomocni.
Z pozdrowieniami
Hamstfo