trochę marudzenia...

Tu mozna narzekać i pisać o sprawach nie związanych z tematami forów
Awatar użytkownika
maciejza

Re:trochę marudzenia...

Post autor: maciejza »

na początku wątku bylo o liscie zalogowanych i o "liście życzeń". Wiec bedzie w temacie.
Moze da rade zrobić coś takiego ze, zalogowany użytkownik jak kliknie w nazwe innego zalogowanego człowieczka, to temu drugiemu wylezie jakis komunikat w nowym oknie(tu na mozille/firefoxy nie zadziala, chyba ze w regułach sie zezwoli kodze na dodatkowe okna), ew. wyswietlana strona sie "przekieruje" na jakis komunikat typu " Uzytkownik XXX chce pogadac .. idz na chat" ..
o to takie cos mi sie 'widzi'
Awatar użytkownika
stefan

Post autor: stefan »

NO! mnie tez by sie takie cus widzialo :laugh: mozna by pogadac o miodziku :rolleyes: naprzyklad... :P :P :P
Awatar użytkownika
Zbyszek

Post autor: Zbyszek »

Radku nie wiem czy tylko ja mam taki problem ale przy zalogowaniu , przechodzę na forum jest OK wracam na stronę główną i w tym momencie na wykazie osób zalogowanych a z lewej strony pokazuje że jestem nie zalogowany. NIe mogę wejść do wiadomości.
Obrazek
Pozdrawiam!!!
Awatar użytkownika
radek
Lokalizacja: {"name":"Warszawa","desc":"Warszawa,wojew\u00f3dztwo mazowieckie,Polska,pl","lat":"52.2319581","lng":"21.0067249&quo
Kontakt:

Post autor: radek »

Witaj Zbyszku.
Mam pytanie - czy wchodzisz na stronę główną wciskając w przeglądarce przycisk "wstecz" czy klikając w menu "strona domowa"? W pierwszym przypadku tak może się dziać, ponieważ przeglądarka pamięta historię, tego co się robiło. Wciskając "wstecz" jakby się cofasz do czasu sprzed zalogowania. Spróbuj może zatem zamiast wciskać "wstecz" kliknąć na stronie głównej z menu.
Ogólna zasada w przypadku stron, gdzie się ma swoje konto i login mówi o tym, żeby po stronie przemieszczać się przez linki na stronie a nie przez przyciski "dalej" i "wstecz" z przeglądarki.
Proszę, napisz, czy to ten problem.
Pozdrawiam,
Radek.
Radosław Kubera
Koga Portal
Awatar użytkownika
Zbyszek

Radku zawsze wciskam "strona domowa" żeby wrócić na pierwszą stronę.
Pozdrawiam!!!
Awatar użytkownika
jerry_bee

Post autor: jerry_bee »

Zbyszek, zahacz sobie opcję 'zapamiętaj' przy logowaniu. ja tak mam i mogę cofać, przechodzić na stronę domową i co tylko mi się spodoba.
--------------------------
pozdrawiam, jerry_bee
Awatar użytkownika
Zbyszek

Jerry no niestety dalej tak samo nie pomogło :mad:
Pozdrawiam!!!
ODPOWIEDZ