na początku wątku bylo o liscie zalogowanych i o "liście życzeń". Wiec bedzie w temacie.
Moze da rade zrobić coś takiego ze, zalogowany użytkownik jak kliknie w nazwe innego zalogowanego człowieczka, to temu drugiemu wylezie jakis komunikat w nowym oknie(tu na mozille/firefoxy nie zadziala, chyba ze w regułach sie zezwoli kodze na dodatkowe okna), ew. wyswietlana strona sie "przekieruje" na jakis komunikat typu " Uzytkownik XXX chce pogadac .. idz na chat" ..
o to takie cos mi sie 'widzi'
trochę marudzenia...
- stefan
Re:trochę marudzenia...
NO! mnie tez by sie takie cus widzialo :laugh: mozna by pogadac o miodziku :rolleyes: naprzyklad... :P :P :P
- Zbyszek
Radku nie wiem czy tylko ja mam taki problem ale przy zalogowaniu , przechodzę na forum jest OK wracam na stronę główną i w tym momencie na wykazie osób zalogowanych a z lewej strony pokazuje że jestem nie zalogowany. NIe mogę wejść do wiadomości.

Pozdrawiam!!!
- radek
- Lokalizacja: {"name":"Warszawa","desc":"Warszawa,wojew\u00f3dztwo mazowieckie,Polska,pl","lat":"52.2319581","lng":"21.0067249&quo
- Kontakt:
Witaj Zbyszku.
Mam pytanie - czy wchodzisz na stronę główną wciskając w przeglądarce przycisk "wstecz" czy klikając w menu "strona domowa"? W pierwszym przypadku tak może się dziać, ponieważ przeglądarka pamięta historię, tego co się robiło. Wciskając "wstecz" jakby się cofasz do czasu sprzed zalogowania. Spróbuj może zatem zamiast wciskać "wstecz" kliknąć na stronie głównej z menu.
Ogólna zasada w przypadku stron, gdzie się ma swoje konto i login mówi o tym, żeby po stronie przemieszczać się przez linki na stronie a nie przez przyciski "dalej" i "wstecz" z przeglądarki.
Proszę, napisz, czy to ten problem.
Pozdrawiam,
Radek.
Mam pytanie - czy wchodzisz na stronę główną wciskając w przeglądarce przycisk "wstecz" czy klikając w menu "strona domowa"? W pierwszym przypadku tak może się dziać, ponieważ przeglądarka pamięta historię, tego co się robiło. Wciskając "wstecz" jakby się cofasz do czasu sprzed zalogowania. Spróbuj może zatem zamiast wciskać "wstecz" kliknąć na stronie głównej z menu.
Ogólna zasada w przypadku stron, gdzie się ma swoje konto i login mówi o tym, żeby po stronie przemieszczać się przez linki na stronie a nie przez przyciski "dalej" i "wstecz" z przeglądarki.
Proszę, napisz, czy to ten problem.
Pozdrawiam,
Radek.
Radosław Kubera
Koga Portal
Koga Portal
- Zbyszek
Radku zawsze wciskam "strona domowa" żeby wrócić na pierwszą stronę.
Pozdrawiam!!!
- jerry_bee
Zbyszek, zahacz sobie opcję 'zapamiętaj' przy logowaniu. ja tak mam i mogę cofać, przechodzić na stronę domową i co tylko mi się spodoba.
--------------------------
pozdrawiam, jerry_bee
pozdrawiam, jerry_bee
- Zbyszek