gdzie tańszy proxxon ks 230
- maciejza
gdzie tańszy proxxon ks 230
Ma ktos z Was namiary na jakiego prywatnego importera ? a moze wie gdzie mozna kupic tę piłę w rozsadnych cenach .. szlak mnie trafia jak mi tu w ojczyźnie krzyczą 650zł za coś co na Ebay.de można kupić za 80€
- JurekBin
- Kontakt:
Odp:gdzie tańszy proxxon ks 230
W Wiedniu jakieś €95
jutro jadę do Polski.... sklepy jeszcze otwarte jakieś 2 godziny...
jutro jadę do Polski.... sklepy jeszcze otwarte jakieś 2 godziny...
- maciejza
Chylę łysa łepetynę przed Jurkiem i Mirkiem.
Jurek dzięki za ew. akcje "last minute"
Mirek dzięki za sprzęt ;) !
Jurek dzięki za ew. akcje "last minute"
Mirek dzięki za sprzęt ;) !
- KID
Normalna cena tego cuda to 94 EU (np. tutaj, gdzie kupowałem różne rzeczy - http://www.moduni.de/product_info.php/products_id/3827006 ). Na Allegro można to wyczaić w granicach 300 - 400 PLN. Mam co najmniej trzech sprawdzonych dostawców.
Pozdrawiam,
Krzysztof Duvnjak
Krzysztof Duvnjak
- krzysztof
ja kuiłem na allegro za 200pln - prawie nową. JEDNA UWAGA JEST TO MALEńSTWO, KTóRE RADZI SOBIE NAJLEPIEJ Z LISTEWKAMI MAX DO 5MM.
pozdrawiam Krzysztof
krzysztof.t.wasilewski@wp.pl
krzysztof.t.wasilewski@wp.pl
- JurekBin
- Kontakt:
JEDNA UWAGA JEST TO MALEńSTWO, KTóRE RADZI SOBIE NAJLEPIEJ Z LISTEWKAMI MAX DO 5MM
8mm też się da, jednak trudniej no i miękkie drewno. Z dębęn miałem troszkę problemów, ale cała resta miodzio. Najlepszy układ to mieć dwie piły... dużą i małą :)
tani układ na początek to ... kupić zwykłą wyrzynarkę i wstawić w stół do góry nogami... tak pociąłem wszystko na początku do Zenita.
natomiast , małe rzeczy .... mały proxxon jest niezastąpiony do małych 1-2 mm rzeczy

- Zbyszek
Jurek jak się sprawuje ta przystawka do wyrzynarki przykręca do stału. Widziałem ostanio tą zabawkę w niemczech za 35 euro, czy warto to kupować.
Pozdrawiam!!!
- JurekBin
- Kontakt:
słuchaj nie wiem co powiedzieć, ponieważ mam sam mieszane myśli w tej kwestii.
Ciąłem na tym listwy ponad metr długości w miarę równo, ale zdażało się że czasami brzeszczot tracił równe cięcie.
Zaleta taka - że tania sprawa i o wiele zwiększa możliwości cięcia wyżynarką... w połączeniu z małą piłą można nieźle kombinować.
Wada - montowanie całości jest dość upierdliwe :unsure:
no i cena.... 35-40 euro. ca jakieś 2.5 raza tyle możesz już w niektórych sklepach kupić piłę taśmową!
ta na zdjęciu kosztuje 99 euro na przykład...

Ciąłem na tym listwy ponad metr długości w miarę równo, ale zdażało się że czasami brzeszczot tracił równe cięcie.
Zaleta taka - że tania sprawa i o wiele zwiększa możliwości cięcia wyżynarką... w połączeniu z małą piłą można nieźle kombinować.
Wada - montowanie całości jest dość upierdliwe :unsure:
no i cena.... 35-40 euro. ca jakieś 2.5 raza tyle możesz już w niektórych sklepach kupić piłę taśmową!
ta na zdjęciu kosztuje 99 euro na przykład...