Spotkanie
- krzysztof
Spotkanie
Informuję, że po długich zgrywaniach terminów, najprawdpopodobniej, spotkanko dla terenu pomorskiego odbędzie się w sobotę przd długim weekendem. Miejsce - Gdańsk ul Parterowa 15d (Osowa). Obecni, jak na razie Jerry_Bee oraz zapraszający. kto chętny, to zapraszam. Zakres spotkania będzie się rozwijał na miejscu, z pewnością dojazd będzie wymuszony komunikacją miejską, a dlaczego to oczywiste.
pozdrawiam Krzysztof
krzysztof.t.wasilewski@wp.pl
krzysztof.t.wasilewski@wp.pl
- jerry_bee
Odp:Spotkanie
z powodu tzw. przyczyn obiektywnych do spotkania nie doszło. kolejny planowany termin to weekend 6-7 maj. jeśli są chętni to lokalizacja pozostaje bez zmian.
--------------------------
pozdrawiam, jerry_bee
pozdrawiam, jerry_bee
- radek
- Lokalizacja: {"name":"Warszawa","desc":"Warszawa,wojew\u00f3dztwo mazowieckie,Polska,pl","lat":"52.2319581","lng":"21.0067249&quo
- Kontakt:
Po naradzie na ostatnim chacie wraca temat spotkania Kogi.
Odbędzie się w pierwszy weekend września, miejsce ustalamy, Ataman ma zobaczyć czy ma coś w zanadrzu w Wielkopolsce.
Poza tym swą pomoc w "czuwaniu" nad stroną zaoferował Krzysztof, dzięki Ci Krzysztofie za to, mamy nadzieję, że to dodatkowo wzmocni Kogę. Proszę, prześlij mi na priv swój numer teln? gg? chciałbym omówić z Toba kilka rzeczy.
Spotkanie uważam za bardzo owocne i dziekuję wszystkim za przybycie. Omawiany był KuM, konkurs, oraz co się podoba, a co nie na Kodze. Zapraszam wszystkich na takie spotkania, bo w ten sposób interaktywnie można sobie omówić wiele intersujących tematów.
Radek.
Odbędzie się w pierwszy weekend września, miejsce ustalamy, Ataman ma zobaczyć czy ma coś w zanadrzu w Wielkopolsce.
Poza tym swą pomoc w "czuwaniu" nad stroną zaoferował Krzysztof, dzięki Ci Krzysztofie za to, mamy nadzieję, że to dodatkowo wzmocni Kogę. Proszę, prześlij mi na priv swój numer teln? gg? chciałbym omówić z Toba kilka rzeczy.
Spotkanie uważam za bardzo owocne i dziekuję wszystkim za przybycie. Omawiany był KuM, konkurs, oraz co się podoba, a co nie na Kodze. Zapraszam wszystkich na takie spotkania, bo w ten sposób interaktywnie można sobie omówić wiele intersujących tematów.
Radek.
Radosław Kubera
Koga Portal
Koga Portal
- JurekBin
- Kontakt:
radek napisał:
jako, że muszę zgłosić chęć wykorzystania moich zaległych wolnych dni... czy termin jest aktualny?
A miejsce? Ja powiedziałem, że się jakoś dostosuję B)
Jurek
...wraca temat spotkania Kogi.
Odbędzie się w pierwszy weekend września, miejsce ustalamy, Ataman ma zobaczyć czy ma coś w zanadrzu w Wielkopolsce.....
jako, że muszę zgłosić chęć wykorzystania moich zaległych wolnych dni... czy termin jest aktualny?
A miejsce? Ja powiedziałem, że się jakoś dostosuję B)
Jurek
- Ar2r
Sorki, że troszku nie w temacie, ale szkoda na to zakładać nowy temat.
Chciałem szanowną Brać przeprosić za dość długą nieobecność.
Zobowiązany byłem wyprawić kogoś w najdłuższą podróż.
Ostatnią podróż.
Tak na marginesie mam do Was serdeczną prośbę:
Prowadźcie swoje autka zgodnie z przepisami.
Chciałem szanowną Brać przeprosić za dość długą nieobecność.
Zobowiązany byłem wyprawić kogoś w najdłuższą podróż.
Ostatnią podróż.
Tak na marginesie mam do Was serdeczną prośbę:
Prowadźcie swoje autka zgodnie z przepisami.
- JurekBin
- Kontakt:
:( no cóż przykre.
Ale jak to się mówi, życie toczy się dalej, i chciałbym wrócić do tematu spotkania. Niby jeszcze miesiąc z kawałkiem, ale to zleci jak z bicza strzelił... i wylądujemy na lodzie.
Jak pewnie nie tylko ja, musimy dać znać o wzięciu wolnego na "parę dni" wcześniej... itd. Więc chciałbym podejść do tematu bardziej konkretnie :
[ul]
[li]Kiedy ... od -do[/li]
[li]Gdzie - adres? telefon, aby można było zabookować spanie.... no bo piwie nie wsiądę za kółko i do domu[/li]
[/ul]
Jurek
Ale jak to się mówi, życie toczy się dalej, i chciałbym wrócić do tematu spotkania. Niby jeszcze miesiąc z kawałkiem, ale to zleci jak z bicza strzelił... i wylądujemy na lodzie.
Jak pewnie nie tylko ja, musimy dać znać o wzięciu wolnego na "parę dni" wcześniej... itd. Więc chciałbym podejść do tematu bardziej konkretnie :
[ul]
[li]Kiedy ... od -do[/li]
[li]Gdzie - adres? telefon, aby można było zabookować spanie.... no bo piwie nie wsiądę za kółko i do domu[/li]
[/ul]
Jurek