Pytanie o integrację z Facebook
- radek
- Lokalizacja: {"name":"Warszawa","desc":"Warszawa,wojew\u00f3dztwo mazowieckie,Polska,pl","lat":"52.2319581","lng":"21.0067249&quo
- Kontakt:
Pytanie o integrację z Facebook
Pytam, czy chcecie integracji Kogi z FB.
Radosław Kubera
Koga Portal
Koga Portal
- grzegorz75
- oksal
Re: Pytanie o integrację z Facebook
Radek, jak to ma promować to i owo, to myślę, że nie powinieneś się zastanawiać. Wieszaj i nie patrz na załogę:)
Mnie wystarczy Koga, idę do urny. Oddam głos na Kogę:)
Mnie wystarczy Koga, idę do urny. Oddam głos na Kogę:)
-
Witam .
Panowie ale o co chodzi z tym " to lubię " ?
Panowie ale o co chodzi z tym " to lubię " ?
Pozdrawiam . Andrzej :)
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
- radek
- Lokalizacja: {"name":"Warszawa","desc":"Warszawa,wojew\u00f3dztwo mazowieckie,Polska,pl","lat":"52.2319581","lng":"21.0067249&quo
- Kontakt:
Na wielu stronach można zauwazyć dodatkowe przyciski dostarczone przez Facebook o nazwie "lubię to" oraz "rekomenduj". Wciśniećie tego przycisku skutkuje tym, że Twoi znajomi na Facebook dostają informację, że lubisz dany post lub artykuł. Dzięki temu dodatkowo można promować stronę w internecie - w ten sposób zachęcasz innych do przeczytania danego postu lub artykułu.
Przykład zintegowanej strony z FB:
http://www.fabrykamuzy.pl/news/madonna_ ... bumu/30542
na dole masz przycisk "lubię to"
Już zintegrowałem kogę z Google+ przy pomocy przycisku +1 i zrobiłem to bez porozumienia (bo z czasem poprawi to pozycjonowanie kogi). A pytam o FB, bo nie wiem, czy nie będzie naćkane.
Poza tym nie wiem, ilu z Was korzysta z FB. W sumie mogło to być dodatkowe pytanie w ankiecie. Może uda mi się to zmodyfikować.
DODANE:
niestety dodanie opcji do ankiety wyzerowało głosy. Proszę o ponowne głosowanie.
Przykład zintegowanej strony z FB:
http://www.fabrykamuzy.pl/news/madonna_ ... bumu/30542
na dole masz przycisk "lubię to"
Już zintegrowałem kogę z Google+ przy pomocy przycisku +1 i zrobiłem to bez porozumienia (bo z czasem poprawi to pozycjonowanie kogi). A pytam o FB, bo nie wiem, czy nie będzie naćkane.
Poza tym nie wiem, ilu z Was korzysta z FB. W sumie mogło to być dodatkowe pytanie w ankiecie. Może uda mi się to zmodyfikować.
DODANE:
niestety dodanie opcji do ankiety wyzerowało głosy. Proszę o ponowne głosowanie.
Radosław Kubera
Koga Portal
Koga Portal
- Hadżi
- Lokalizacja: {"name":"Polska k\/Olkusza","desc":"","lat":"","lng":""}
Witam!
Wszędzie się wpierdzielają z tym Fakyoubookiem.
"Hadżi"
radek pisze:Na wielu stronach można zauwazyć dodatkowe przyciski dostarczone przez Facebook o nazwie "lubię to" oraz "rekomenduj".
Wszędzie się wpierdzielają z tym Fakyoubookiem.
"Hadżi"
Na pochylni strajk zakończony: ok. podwod. SIEWIERJANKA, budowa wznowiona.
Nie ma rzeczy niemożliwych, są trudne lub b.trudne.
Myślenie nie boli. Gdyby głupota bolała to nie jeden z bólu by wył.
Nie ma rzeczy niemożliwych, są trudne lub b.trudne.
Myślenie nie boli. Gdyby głupota bolała to nie jeden z bólu by wył.
- krzysztof
Podobno, jak Cię nie ma na Facecośtam, to nie istniejesz. Ja nie istnieję i dobrze mi. Co nie oznacza, że plusika na Facecośtam Koga nie może mieć.
pozdrawiam Krzysztof
krzysztof.t.wasilewski@wp.pl
krzysztof.t.wasilewski@wp.pl
- bartes123
¡No pasarán!
- radek
- Kontakt:
W ankiecie zagłosowało 30 osób- szału nie ma, wyniki takie sobie. Na razie nie integrujemy.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Radosław Kubera
Koga Portal
Koga Portal