konkurs SMS

Tu mozna narzekać i pisać o sprawach nie związanych z tematami forów
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kazek

konkurs SMS

Post autor: Kazek »

http://www.koga.net.pl/filmy/1072-kazek ... wanie.html
Zagadka kto jest kierowcą tego seata?
A - kobieta
B - mężczyzna
Poprawną odpowiedź A lub B wyślij SMS-em pod numer 997
Pozdrawiam Kazik :)
Awatar użytkownika
Andrzej1
Lokalizacja: {"name":"Polska Szczecin","desc":"","lat":"","lng":""}

Re: konkurs SMS

Post autor: Andrzej1 »

Wysłałem C - bo tak mi się zdaje i czekam na mundurowych lub po cywilnemu.

Z ukłonami
Andrzej Korycki

P.S.
A swoją drogą, czy kierowca nie miał czasem zawału, albo czegoś w tym guście
w trakcie tego manewru ? Jak nie to jedynym wytłumaczeniem jest odpowiedź C.
myszor

Post autor: myszor »

Tu się nie ma co śmiać . Tak będziemy parkować jak dożyjemy emerytury po nowemu [67 lat}.
Będziemy głusi i ślepi .
Pozdrawiam . Andrzej :)

Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Awatar użytkownika
Wojtass1818

Post autor: Wojtass1818 »

Dożyjecie EMERYTURY, panowie koledzy :) Może jak ja i moje pokolenie się zestarzejemy to albo nie będzie państwa, albo państwa nie będzie stać na taki luksus jak emeryci i renciści :twisted: :D
Tutaj robię zakupy: http://izmod.pl/
Awatar użytkownika
Hadżi
Lokalizacja: {"name":"Polska k\/Olkusza","desc":"","lat":"","lng":""}

Post autor: Hadżi »

Witam!

myszor pisze:Tu się nie ma co śmiać . Tak będziemy parkować jak dożyjemy emerytury po nowemu [67 lat}.
Będziemy głusi i ślepi .

Jeśli chodzi o konkurs, to: jakiś nowo upieczony kierowca pomylił pedały, albo damski wymyślny pantofelek zablokował pedał gazu.

Co do emerytury, to wszyscy entuzjaści obecnie rządzących mogą spać spokojnie. Spokojnie i jak najdłużej. Jak się obudzą, to już nie z reką w nocniku ale z całą głową i główką w klozecie. Nastąpi, to wówczas jak uchwalą podatek katastralny. To jest 1-1,5% od wartości majatku oszacowanego przez taksatorów państwowych [czyt. zawyżonych]. Wartość ta nigdy nie będzie malała, tylko rosła. Nie bedzie Cię stać zapłacić, to będziesz musiał się go pozbyć. Jak popadniesz w długi, to Cię za nie zlicytują i na bruk. A kogo stać na wykupy ...?

Pozdrawiam

Hadżi
Na pochylni strajk zakończony: ok. podwod. SIEWIERJANKA, budowa wznowiona.
Nie ma rzeczy niemożliwych, są trudne lub b.trudne.
Myślenie nie boli. Gdyby głupota bolała to nie jeden z bólu by wył.
Awatar użytkownika
Kazek

Post autor: Kazek »

to jest konkurs motoryzacyjny a nie jakieś pierdoły emerytalno- polityczne zaraz was wszystkich zgłoszę do admina za wpisy nie merytoryczne i na dywanik i do zbanowania .

PS. konkurs zamknięty gdyż Radosław przyznał się oficjalnie że to on siedział za kierownicą tego pojazdu.
Pozdrawiam Kazik :)
Awatar użytkownika
mati
Lokalizacja: {"name":"","desc":"Sosnowiec,G\u00f3rno\u015bl\u0105sko-Zag\u0142\u0119biowska Metropolia,wojew\u00f3dztwo \u015bl\u0105skie,Polska,pl","lat":"50.2780834&am

Post autor: mati »

haha :) Miszcz kierownicy ucieka... ja obstawiam Burta Reynoldsa :D
Nie mam nic na koncie to sms-a nie wyśle :P
The world is yours...
Awatar użytkownika
grzegorz75

Post autor: grzegorz75 »

Hadżi pisze:Co do emerytury, to wszyscy entuzjaści obecnie rządzących mogą spać spokojnie. Spokojnie i jak najdłużej. Jak się obudzą, to już nie z reką w nocniku ale z całą głową i główką w klozecie. Nastąpi, to wówczas jak uchwalą podatek katastralny. To jest 1-1,5% od wartości majatku oszacowanego przez taksatorów państwowych [czyt. zawyżonych]. Wartość ta nigdy nie będzie malała, tylko rosła. Nie bedzie Cię stać zapłacić, to będziesz musiał się go pozbyć. Jak popadniesz w długi, to Cię za nie zlicytują i na bruk. A kogo stać na wykupy ...?

Następną razą zagłosujemy z Tobą na PIS . Jarek nas ozłoci .
http://www.iik.suzuki.pl/
ODPOWIEDZ