http://www.koga.net.pl/filmy/1072-kazek ... wanie.html
Zagadka kto jest kierowcą tego seata?
A - kobieta
B - mężczyzna
Poprawną odpowiedź A lub B wyślij SMS-em pod numer 997
konkurs SMS
- Andrzej1
- Lokalizacja: {"name":"Polska Szczecin","desc":"","lat":"","lng":""}
Re: konkurs SMS
Wysłałem C - bo tak mi się zdaje i czekam na mundurowych lub po cywilnemu.
Z ukłonami
Andrzej Korycki
P.S.
A swoją drogą, czy kierowca nie miał czasem zawału, albo czegoś w tym guście
w trakcie tego manewru ? Jak nie to jedynym wytłumaczeniem jest odpowiedź C.
Z ukłonami
Andrzej Korycki
P.S.
A swoją drogą, czy kierowca nie miał czasem zawału, albo czegoś w tym guście
w trakcie tego manewru ? Jak nie to jedynym wytłumaczeniem jest odpowiedź C.
-
Tu się nie ma co śmiać . Tak będziemy parkować jak dożyjemy emerytury po nowemu [67 lat}.
Będziemy głusi i ślepi .
Będziemy głusi i ślepi .
Pozdrawiam . Andrzej :)
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
- Wojtass1818
Dożyjecie EMERYTURY, panowie koledzy
Może jak ja i moje pokolenie się zestarzejemy to albo nie będzie państwa, albo państwa nie będzie stać na taki luksus jak emeryci i renciści

Tutaj robię zakupy: http://izmod.pl/
- Hadżi
- Lokalizacja: {"name":"Polska k\/Olkusza","desc":"","lat":"","lng":""}
Witam!
Jeśli chodzi o konkurs, to: jakiś nowo upieczony kierowca pomylił pedały, albo damski wymyślny pantofelek zablokował pedał gazu.
Co do emerytury, to wszyscy entuzjaści obecnie rządzących mogą spać spokojnie. Spokojnie i jak najdłużej. Jak się obudzą, to już nie z reką w nocniku ale z całą głową i główką w klozecie. Nastąpi, to wówczas jak uchwalą podatek katastralny. To jest 1-1,5% od wartości majatku oszacowanego przez taksatorów państwowych [czyt. zawyżonych]. Wartość ta nigdy nie będzie malała, tylko rosła. Nie bedzie Cię stać zapłacić, to będziesz musiał się go pozbyć. Jak popadniesz w długi, to Cię za nie zlicytują i na bruk. A kogo stać na wykupy ...?
Pozdrawiam
Hadżi
myszor pisze:Tu się nie ma co śmiać . Tak będziemy parkować jak dożyjemy emerytury po nowemu [67 lat}.
Będziemy głusi i ślepi .
Jeśli chodzi o konkurs, to: jakiś nowo upieczony kierowca pomylił pedały, albo damski wymyślny pantofelek zablokował pedał gazu.
Co do emerytury, to wszyscy entuzjaści obecnie rządzących mogą spać spokojnie. Spokojnie i jak najdłużej. Jak się obudzą, to już nie z reką w nocniku ale z całą głową i główką w klozecie. Nastąpi, to wówczas jak uchwalą podatek katastralny. To jest 1-1,5% od wartości majatku oszacowanego przez taksatorów państwowych [czyt. zawyżonych]. Wartość ta nigdy nie będzie malała, tylko rosła. Nie bedzie Cię stać zapłacić, to będziesz musiał się go pozbyć. Jak popadniesz w długi, to Cię za nie zlicytują i na bruk. A kogo stać na wykupy ...?
Pozdrawiam
Hadżi
Na pochylni strajk zakończony: ok. podwod. SIEWIERJANKA, budowa wznowiona.
Nie ma rzeczy niemożliwych, są trudne lub b.trudne.
Myślenie nie boli. Gdyby głupota bolała to nie jeden z bólu by wył.
Nie ma rzeczy niemożliwych, są trudne lub b.trudne.
Myślenie nie boli. Gdyby głupota bolała to nie jeden z bólu by wył.
- Kazek
to jest konkurs motoryzacyjny a nie jakieś pierdoły emerytalno- polityczne zaraz was wszystkich zgłoszę do admina za wpisy nie merytoryczne i na dywanik i do zbanowania .
PS. konkurs zamknięty gdyż Radosław przyznał się oficjalnie że to on siedział za kierownicą tego pojazdu.
PS. konkurs zamknięty gdyż Radosław przyznał się oficjalnie że to on siedział za kierownicą tego pojazdu.
Pozdrawiam Kazik 

- mati
- Lokalizacja: {"name":"","desc":"Sosnowiec,G\u00f3rno\u015bl\u0105sko-Zag\u0142\u0119biowska Metropolia,wojew\u00f3dztwo \u015bl\u0105skie,Polska,pl","lat":"50.2780834&am
haha
Miszcz kierownicy ucieka... ja obstawiam Burta Reynoldsa 
Nie mam nic na koncie to sms-a nie wyśle

Nie mam nic na koncie to sms-a nie wyśle

The world is yours...
- grzegorz75
Hadżi pisze:Co do emerytury, to wszyscy entuzjaści obecnie rządzących mogą spać spokojnie. Spokojnie i jak najdłużej. Jak się obudzą, to już nie z reką w nocniku ale z całą głową i główką w klozecie. Nastąpi, to wówczas jak uchwalą podatek katastralny. To jest 1-1,5% od wartości majatku oszacowanego przez taksatorów państwowych [czyt. zawyżonych]. Wartość ta nigdy nie będzie malała, tylko rosła. Nie bedzie Cię stać zapłacić, to będziesz musiał się go pozbyć. Jak popadniesz w długi, to Cię za nie zlicytują i na bruk. A kogo stać na wykupy ...?
Następną razą zagłosujemy z Tobą na PIS . Jarek nas ozłoci .
http://www.iik.suzuki.pl/