Leon!!!
To o mnie było... to niebowe tło... to ja jestem w "niekondycji"
Test na obudzenie - co jest nie tak :-)
- okram
Re: Test na obudzenie - co jest nie tak :-)
Model fajny zrobiony ok. Jeśli szanowni koledzy zauważyli to jest to model plastikowy wykonany 7 lat temu. Pewnie modelarz, który go wykonał posiłkował się zaleceniami z instrukcji i wykonał model tak jak producent to zalecił uważając że jest ok. Wtedy nie było aż takiej mody na różnego rodzaju modyfikacje. Sam robiłem w tamtym okresie modele i i istniałem na forach. Widziałem wiele modeli nawet tutaj na kodze wykonanych na podstawie jednej instrukcji (planach modelarskich) lub korzystaniu z materiałów z jednego źródła. I czy te modele są dobrze wykonane. Sami sprawdźcie. Każdy robi jak umie. Może się okazać, że ten modelarz jest na tym forum i ma relację przy której ślinicie się chwaląc go. Może po 7 latach nabrał wprawy i wiedzy. Dla mnie śmieszny temat.
- Leon27
Re: Test na obudzenie - co jest nie tak :-)
Luz. Zapomniałem że na tym forum wystarczy tylko iskierka i kabum
Weźmy się lepiej za jakieś konstruktywne działanie. I na tym poprzestańmy. A do Stefana informacja że cały czas coś pokazuje to nie mogę sobie kogoś skrytykować ? Poza tym ja rzuciłem tylko temat bo w szoku byłem jak ktoś mógł rąbnąć obrobienie kosza dziobowego na rufę
Chyba dla jaj
Jako otwierający - zamykam temat

Jako otwierający - zamykam temat