Witam wszystkich.
Z przyjemnością donoszę o fakcie, że właśnie dziś mija 6 rocznica powstania Kogi.
Chciałbym podziękować Wam wszystkim za wspaniałą atmosferę na forum, za wniesiony wkład, za Wasz trud w budowaniu naszej społeczności.
Cieszę się, że udało nam się przez te wszystkie lata wypracować taki poziom budowanych modeli.
Mamy dziś medalistów i to nie byle jakich, mamy w końcu zjazdy Kogi - i to w pięknej oprawie, pod naszym szyldem.
Ale mamy coś ważniejszego - społeczność, która jak w rodzinie, raz się kocha, raz się kłóci. To jest naszym największym skarbem. Dzięki właśnie społeczności aż chce się prowadzić tak znamienite forum. Choć ostatnio nie mam czasu na modele, jestem szczęśliwy, że mogę dla Was zrobić choć tyle, że swoje zdolności informatyczne mogę przelać na prowadzenie tego serwisu.
Nie chcę tu wymieniać zasług konkretnych osób, bo boję się, że kogoś pominę. Chcę natomiast, aby każdy znalazł tu swoją przystań i czuł się na Kodze jak w domu.
Na koniec chcę podziękować za przekazane "kamienie" - dzięki nim została przedłużona domena koga.net.pl, a nowy serwis kogi, co prawda w bólach, ale jest sukcesywnie tworzony. To musi potrwać i jest to duże wyzwanie dla mnie, ale w końcu jak to w modelarstwie - trzeba cierpliwości.
Chciałbym abyśmy za rok spotkali się tu na forum w jeszcze większym gronie, abyśmy się bliżej poznali i abyśmy mieli satysfakcję z tworzonych przez nas modeli.
A rocznicę uczcimy razem na zjeździe.
Pozdrawiam.
6 urodziny Kogi
- radek
- Lokalizacja: {"name":"Warszawa","desc":"Warszawa,wojew\u00f3dztwo mazowieckie,Polska,pl","lat":"52.2319581","lng":"21.0067249&quo
- Kontakt:
6 urodziny Kogi
Radosław Kubera
Koga Portal
Koga Portal