2 numer czasopisma MODELARSTWO OKRĘTOWE

Tu mozna narzekać i pisać o sprawach nie związanych z tematami forów
Awatar użytkownika
MODELARSTWO OKRĘTOWE

2 numer czasopisma MODELARSTWO OKRĘTOWE

Post autor: MODELARSTWO OKRĘTOWE »

Witajcie

Drugi numer czasopisma "MODELARSTWO OKRĘTOWE" jest juz w sprzedaży (Empik, RUCH w małych miejscowościach, sklepy modelarskie oraz na naszej stronie www.)

Obrazek

Zobaczycie w nim między innymi:

- Plany modelarskie rosyjskiego pancernika eskadrowego "SISOJ WIELIKIJ", bohatera Bitwy pod Cuszimą

- Opis, plany i grafikę 3D amerykańskiej podwójnej armaty 127 mm.

- Relacje z budowy amerykańskiego krążownika liniowego USS "ALASKA".

- Planik przeznaczony dla mikromodelarzy holenderskich torpedowców Z5 - Z8

- Nowy dział "Prace Bosmańskie", a w nim porady krok po kroku jak wykonać łańcuchy (zwykłe i kotwiczne) i do czego służą ... kombinerki

A poza tym nowości, recenzje, ciekawe artykuły (panowie będą mieli na co popatrzeć i nie mówimy tu o modelach okrętów ... i wspaniałe fotki.

Wzieliśmy sobie wiele Waszych uwag sugestii do serca i przebudowaliśmy troszkę kształt pisma zyskując więcej miejsca na artykuły dla Was. Dodaliśmy również kolejne 4 strony. Mamy nadzieję, że ten numer będzie kolejnym krokiem "na przód" w kierunku zaspokojenia Waszych potrzeb i będzie równie ciepło przez Was przyjęty jak numer 1.

Zapraszamy do lektury

Redakcja

http://www.modelarstwookretowe.pl
Awatar użytkownika
majster
Lokalizacja: {"name":"Stanis\u0142aw\u00f3w","desc":"Stanis\u0142aw\u00f3w,gmina Stare Babice,powiat warszawski zachodni,wojew\u00f3dztwo mazowieckie,Polska,pl","lat":"52.2801003","lng":"20.749

Odp:2 numer czasopisma MODELARSTWO OKRĘTOWE

Post autor: majster »

Witam.Nabyłem ten numer wydanie miodzio,rzeczywiście dział "prace bosmańskie"napisane jakby dla nas......pozdrawiam.....MARIAN
60+2;iK&M już w porcie
Awatar użytkownika
mirek

Post autor: mirek »

Też jestem w posiadaniu tego wydania :) :) Trochę żal serce ściska , że nie ma działu typowego dla nas :( :( . Ale myślę , ze to się zmieni ! Pismo jeżeli mogę oceni to oceniam na 4 + i rzeczywiście ten dział prace bosmańskie jest naprawdę dobry . Nie chcę by źle zrozumiany ale , pismo mogę śmiało polecic kolegom . Mam cichutką nadzieję , że wydawca zadba również o nas modelarzy szkutniczych. Kurcze tak sobie myślę a moze koledzy zaczęli by po malutku publikowa jakieś materiały z tym piśmie , ot taka lużna myśl
Pozdrawiam Mirek Rybus
Awatar użytkownika
MODELARSTWO OKRĘTOWE

Cały czas czekam na chętnych :) do redagowania działu szkutniczego.
Awatar użytkownika
jerry_bee

Post autor: jerry_bee »

powiem nawet więcej, po negocjacjach (stąd pewne zamieszanie widoczne ostatnio w tym temacie) doszliśmy z Wydawnictwem do porozumienia - Wydawnictwo jest skłonne publikować w dwumiesięczniku "Modelarstwo Okrętowe" artykuły związane ze szkutnictwem i - uwaga - zaprasza nas do współpracy. warunki są takie: Autor przygotowuje dla Wydawnictwa artykuł, może być oparty na materiałach już publikowanych na Kodze, chociaż milej widziane byłyby artykuły pisane od podstaw (to było głównym powodem zamieszania - my nie chcielibyśmy pozbawić się źródła artykułów). w sprawach szczegółowych Autor dogaduje się z Wydawnictwem. Wydawnictwo publikuje materiał zaznaczając, że Autor ma związki z Kogą. w ten sposób jest szansa na usatysfakcjonowanie 3 stron.

Wydawnictwo zainteresowane jest artykułami o tematyce: warsztat modelarski, techniki budowy modeli, zwięzłe relacje z budowy modeli. innym tematem do rozmów są plany modelarskie.

być może, że jest to droga do utworzenia w czasopiśmie modelarskim stałej rubryki poświęconej modelarstwu szkutniczemu. ja nie ukrywam, że dla Admina i Moderatorów byłaby to jakaś forma reklamy naszego forum.

zainteresowaych proszę o kontakt bezpośrednio z Redakcją.
--------------------------
pozdrawiam, jerry_bee
Awatar użytkownika
stach5

Post autor: stach5 »

Witam:)
tak sobie myślę czy to czasopismo nie moglo by być do kupienia w naszym sklepiku z utensknieniem zaglądam na pólkę lteratura a tam ciągle pusto:( piszę dlatego bo w mojej okolicy jest ono nie do zdobycia
pozdrawiam
stach5
Awatar użytkownika
Zbyszek

Post autor: Zbyszek »

Złuż zamówienie na prenumeratę, i nie będzie problemu poczta dostarczy ci pod drzwi.
Pozdrawiam!!!
Awatar użytkownika
stach5

Za dużo różnych gazet kupuję, więc w miesiącu idzie na to niezla kasa
:( wolę kupować wybiórczo wtedy jak jest coś co może mnie zainteresować:)

pozdrawiam
stach5
Awatar użytkownika
stach5

Za dużo różnych gazet kupuję, więc w miesiącu idzie na to niezla kasa
:( wolę kupować wybiórczo wtedy jak jest coś co może mnie zainteresować:)

pozdrawiam
stach5
Awatar użytkownika
MODELARSTWO OKRĘTOWE

Przypominam że MO można kupić w Empikach, salonikach RUCH-u (w małych miejscowościach), sklepach modelarskich oraz przede wszystkim na naszej stronie http://www.modelarstwookretowe.pl/ gdzie można kupic pojedyńcze numery również. Koszt przesyłki jest gratis.
ODPOWIEDZ