Temat brzmi kulinarnie, ale takie hasło wyświetla mi sie przy próbie otworzenia wiadomości. Co to znaczy? Dodatkowo przekroczony czas ładowania, plus na zachętę zamiast spisu wiadomości - biała plama z informacją, że taka strona nie istnieje?
Krzysztof
blokada ciasteczek
- krzysztof
blokada ciasteczek
pozdrawiam Krzysztof
krzysztof.t.wasilewski@wp.pl
krzysztof.t.wasilewski@wp.pl
- mirek
Odp:blokada ciasteczek
Kurcze ja mam to samo :( i mało tego nie mogę odbrać prywatnych wiadomości :angry: :angry: Chyba nasz administrator coś pomieszał :evil: :evil: Albo coś innego się stało , ale ja się na tym nie znam :blush: :blush: i proszę Radka o interwencję
Pozdrawiam Mirek Rybus
- stefan
Radek przesadziles z herbatka?:ohmy: :ohmy: :ohmy:
- Zbyszek
Dzisiaj dalej to samo, po zalogowaniu na stronie głównej wyświetla się napis niema takiej strony
Pozdrawiam!!!
- radek
- Lokalizacja: {"name":"Warszawa","desc":"Warszawa,wojew\u00f3dztwo mazowieckie,Polska,pl","lat":"52.2319581","lng":"21.0067249&quo
- Kontakt:
No z herbatką to nie przesadziłem, ale coś sobie tam skrobię na stronie (jak codzień ;-)) no i rzeczywiście jakieś problemy moga występować.
Wiadomości powinny już działać poprawnie. Co do logowania to dzieje się to tylko na stronie głównej i i tak loguje, tylko że nie wskakuje ponownie na stronę główną.
To wynika z tego, że wprowadzam nowy system tworzenia linków w serwisie, no i niestety czasami cuś jest nie tak.
Przepraszam, mimo że testuję to wnikliwie na testach, kwitaki czasami wychodzą.
Jakby jeszcze gdzieś pojawiały się te ciasteczka to proszę o info.
Radek.
Wiadomości powinny już działać poprawnie. Co do logowania to dzieje się to tylko na stronie głównej i i tak loguje, tylko że nie wskakuje ponownie na stronę główną.
To wynika z tego, że wprowadzam nowy system tworzenia linków w serwisie, no i niestety czasami cuś jest nie tak.
Przepraszam, mimo że testuję to wnikliwie na testach, kwitaki czasami wychodzą.
Jakby jeszcze gdzieś pojawiały się te ciasteczka to proszę o info.
Radek.
Radosław Kubera
Koga Portal
Koga Portal