Poza tym uważam, że...

Tu mozna narzekać i pisać o sprawach nie związanych z tematami forów
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
oksal

Poza tym uważam, że...

Post autor: oksal »

Swego czasu pewien rzymianin Katon Starszy kończąc każdą mowę w senacie mawiał tak:

Poza tym uważam, że Kogę (Kartaginę) należy zniszczyć

no i Kartaginę zniszczyli....

Nie dość, że coś mnie trafiło po zarejestrowaniu tego:

Obrazek

przez co nie mogę się skupić nad oprogramowaniem kilkunastu rozwiązań zadań,a to generuje przestoje itp. To kurna do końca Andrzej, póki nie zaczniesz ponownie relacjonować budowy PW będę kończyć każdego posta:

Poza tym uważam, że masz mnie w dupie:(

Andrzej nie bierz przykładu z Mirka i Jurka. Oni jak baletnice, ni z tego i owego wypięli się. Co prawda można sobie to i owo dośpiewać- może i błędnie. Jest jeszcze Stefan, ale on jest dla mnie "zagadką", Pewnie został w czymś naciągnięty. Nie wnikam. Prawdy są dwie: prawda czasu i prawda ekranu. Może dolałem oliwy do ognia. Trudno, trzeba to błędne zachowanie wypalić. Temat zamykam.

Cytuję Katona:
Poza tym uważam, że masz mnie w dupie :( a miałem się nie odzywać...
Awatar użytkownika
oksal

O:Poza tym uważam, że...

Post autor: oksal »

Jednocześnie proszę zamknąć ten temat, aby nikt i nic nie dopisał. Ja po raz ostatni zabrałem głos w sprawie tej sprawie.
Awatar użytkownika
radek
Lokalizacja: {"name":"Warszawa","desc":"Warszawa,wojew\u00f3dztwo mazowieckie,Polska,pl","lat":"52.2319581","lng":"21.0067249&quo
Kontakt:

O:Poza tym uważam, że...

Post autor: radek »

Aż się dołączę.

APEL DO WSZYSTKICH:
LUDZIE - mam wiele więcej ciekawszych rzeczy do roboty (np. rodzina lub modele - na które ciągle nie mam czasu) jak przeglądać Wasze wszystkie posty, selekcjonować je i kasować, potem odtwarzać itd itd. Jak nie chcecie aby Wasze posty wisiałyi były czytane przez innych - albo kasujcie je sami, albo (to polecam szczególnie) - zastanówcie się 10x zanim cokolwiek napiszecie. Takie działanie (prośby o kasowanie wszystkich swoich postów) to brak szacunku dla czasu mojego, moderatorów i innych uczestników forum.

Dodatkowo, jak ktoś dochodzi do wniosku, że nie chce pisać na Kodze, to niech nie pisze, a nie pisze następne 30 postów o tym, że nie będzie już pisać. I dotyczy to zarówno forum jak i SB.

Bo to wszystko trochę dziecinne.

I pisze to trochę z ironią, trochę z wyrzutem i trochę z przymrużeniem oka, aby przemysleć swoje zachowanie.

Pozdrawiam.
Radosław Kubera
Koga Portal
ODPOWIEDZ