jak to zrobić?

Tu mozna narzekać i pisać o sprawach nie związanych z tematami forów
ODPOWIEDZ
myszor

jak to zrobić?

Post autor: myszor »

Jako że na Forum nie ma zatrzęsienia relacji to chciałbym się zapytać mądrzejszych kolegów jak robi się takie cudo jakie mają niektórzy . Chodzi mi o te stałe napisy które zawsze są na końcu postu . Oksal ma np namiary na pomoce naukowe inni mają napisane co w stoczni lub w porcie .Ja nie mam nic bo nie umie tego zrobić . Jak to się robi ? Walną bym sobie jakiś napisik . Pomożecie ?ł
Pozdrawiam . Andrzej :)

Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Awatar użytkownika
jaxa

O:jak to zrobić?

Post autor: jaxa »

we własnym profilu wchodzisz w edycję (górny lewy róg), zmianę profilu i podpis - to jest to miejsce gdzie można wpisać stałą treść pokazującą się pod każdym Twoim wpisem na forum. Jeśli masz więcej pytań, to odpowiem Ci na PW :)
OD CZEGOŚ TRZEBA ZACZĄĆ - NAJLEPIEJ OD POCZĄTKU !!!
w szkutni: ObrazekObrazek ...i przy kei: ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
ataman

Post autor: ataman »

Wchodzisz w swój profil, na górze, nad zdjęciem masz beleczkę: "Edycja", tam wybierasz "zmiana profilu" (czy jakoś tak), i to co chcesz mieć pod spodem postu wpisujesz w rubrykę "podpis"
Pozdrawiam
myszor

Post autor: myszor »

Dziękuje za pomoc . Może mi się uda .
Pozdrawiam . Andrzej :)

Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Awatar użytkownika
jaxa

Post autor: jaxa »

no i się udało :)
OD CZEGOŚ TRZEBA ZACZĄĆ - NAJLEPIEJ OD POCZĄTKU !!!
w szkutni: ObrazekObrazek ...i przy kei: ObrazekObrazek
ODPOWIEDZ