Kupka - pytania
- grzegorz75
Kupka - pytania
Mam taki problem . Bardzo chce mi się kupkę i boli mnie brzuszek . Jak myślicie , czy jak kalpnę sobie na podkowie to mam napinać łydki czy nie . Odczuwam wtedy takie lekkie ich drżenie . I kolejne pytanie , czy mam razem z przeponą pracować także policzkami ? Chodzi mi o to , że jak się będę nadymał , to czy policzki mam też nadymać ? Robią się wtedy czerwone i nie wiem co z tym zrobić . Pomóżcie koledzy plizzzzz. Kolejny problem to wybór papieru do wycierania tyłka . Czy lepszy będzie rumiankowy w kwiatki czy zwyklak z makulatury ? Rumiankowy nie będzie podrażniał okolic uszczelnienia , więc chyba taki kupie .Jak myślicie ?Czy składać go na kilka warstw , czy jeżeli użyję jednej , może zdażyć się przebitka? I jak już będzie po wszystkim , to jak najlepiej rozhuśtać skórkę , żeby było najprzyjemniej ? Pomóżcie plizzzz . Jestem nowy i nie wiem co mam ze sobą począć . Chciałbym poznać opinię na ten temat , co o tym sądzicie . Wipisujcie proszę , bo chciałbym , żeby mój wątek był popularny .
http://www.iik.suzuki.pl/
- jaxa
O:Kupka - pytania
masz zły dzień?
- stefan
- RomekS
- Lokalizacja: {"name":"Polska Toru\u0144","desc":"","lat":"","lng":""}
Grzegorz,
podobne katusze przeżywałem w marcu.
Przeszło samo. Napinając policzki...
,,,,zgodnie z piosenką "Obmyślam nowy plan właśnie wtedy kiedy s..m"
........ poskutkowało!!!!! opracowaniem świetnych planów modelarskich.
http://koga.net.pl/component/option,com_joomlaboard/Itemid,293/func,view/catid,508/id,21970/
Niestety nie podwieszono tematu. A tyle się napracowałem.
Powrotu do zdrowia życzę...
A tak na marginesie pytanko:
Brzeszczot starej piły to ma zęby sztuczne czy naturalne ???
podobne katusze przeżywałem w marcu.
Przeszło samo. Napinając policzki...
,,,,zgodnie z piosenką "Obmyślam nowy plan właśnie wtedy kiedy s..m"
........ poskutkowało!!!!! opracowaniem świetnych planów modelarskich.
http://koga.net.pl/component/option,com_joomlaboard/Itemid,293/func,view/catid,508/id,21970/
Niestety nie podwieszono tematu. A tyle się napracowałem.
Powrotu do zdrowia życzę...
A tak na marginesie pytanko:
Brzeszczot starej piły to ma zęby sztuczne czy naturalne ???
- goldie
Wszystko zaelzy od tego, do czego to ma sluzyc. Jesli chcesz narobic komus na glowe, musisz zaopatrzyc sie w aparature conajmniej 4 kanalowa z podwojna przemiana, jesli to ma plywac to moze byc 2 kanalowa proporcjonalna. Poza tym chcesz na miekko, czy na twardo bo od tego moze zalezec wybor i ilosc papieru, poza tym zastanow sie nad fornirem, mozliwe ze da lepszy efekt i ma wieksza wytrzymalosc mechaniczna? Tak nawiasem, na miekko lepiej wychodzi z 4 kanalowa. Na laksacje swietnie wpywaja dobrze przesuszone owoce z jabloni, nie pogardzisz tez sliwa a grusza to juz w ogole jest najlepsza. Debu nie uzywaj, dab nie posiada owocow. Musisz koniecznie uzbroic sie w cierpliwosc, miec sporo czasu i potrafic koncentrowac sie na wykonywaniu kilku czynnosci na raz. Tez zwrocic uwage na walory estetyczne i zapachowe, poeksperymentuj z kolorami, ich dobor jest kluczem. Jako naturalne barwniki swietnie spisuja sie szpinak, kolorowe herbatki itp. Tak poza tym to poszukaj dokladnie na forum, ten temat byl juz poruszany kilkaset krotnie a my nie mamy czasu tlumaczyc za kazdym razem tego samego.