Lokalizacja użytkowników KOGI
- Zbyszek
Odp:Lokalizacja użytkowników KOGI
Przepraszam że sam ingeruję ale Zgorzelec leży sobie nad Nysą ŁUżycką na granicy z Niemcami.

Pozdrawiam!!!
- ataman
Golasz, nie to, cobym sie czepiał, wszak Twoj pomysł jest extra... ino cosik mi sie jego plastyczne rozwiazanie niezbyt widziało, jak na mój gust troche nieczytelne bylo.. no to wziąłem toto na potoszopa.. i moim zdaniem ciut uczytelnilem. Oczywiscie, Tobie, jako autorowi pomysłu zostawiam ocene, czy to wywalisz, czy tez zaakceptujesz, i w ten deseń udoskonalisz... (dodalem wszystkich ktorzy sie jakos tam opowiedzieli, skad przybywają na forum). Wg mnie był ciut za jaskrawy kolor mapy i miejscowości "nieprzydatne" tylko zanieczyszczały czytelność.. wszak kazdy z nas gjeografije ojczystego kraju jako tako zna...

Pozdrawiam
- golasz
Panowie czapki z głów,mistrzostwo,piekna mapka! Ataman wg mnie tez te kolory nie pasowały ale nie umiałem ich zmienic [wszystko robiłem na paincie:blush:] .Innymi słowy dałeś mi kilka godzin przy budowie K&M:), bo obiecałem że zupełnie mapke w weekend i czasu miałbym mniej.Twoja mapka jest o niebo lepsza i to ona powinna być tą oficjalną. Co do uzupełniania to ja moge kontynuować lecz to jest twoja mapka wiec mozesz to robić ty:whistle: . Decyzje zostawiam tobie. Musiałes się chyba troche pomęczyć bo mi to zajmowało sporo czasu a zrobiłem tylko kilku uczestników.Dziękuje jeszcze raz.
[url=mailto:golasz4@wp.pl]golasz4@wp.pl[/url]
- ataman
jak juz kolega Golasz scedował na mnie mapke... to ja moze tak zasugeruje: brakuje mi tu pare osób udzielajacych sie na forum... (co nie znaczy, ze tacy, ktorzy nas tylko ogladają nie maja prawa do bycia na mapie)... ale mi to brakuje np: Radka, Evaliona, KIDa, Sławka Kromera... sa aktywni... ale nie wiada skąd... moze zdecydują się ujawnic?
Pozdrawiam
- JurekBin
- Kontakt:
Skoro, tak miło zostałem przyjęty z moimi problemami silkonowymi... przy modelu oczywiście :)
to ja też sie zgłoszę...
Jurek Biń - urodzony w Warszawie, mieszkający od '96 w Wiedniu.
Nie da się tej mapki wydłużyć trochę na południowy zachod o paręset kilometrów?
Pozdrawiam
Jurek
to ja też sie zgłoszę...
Jurek Biń - urodzony w Warszawie, mieszkający od '96 w Wiedniu.
Nie da się tej mapki wydłużyć trochę na południowy zachod o paręset kilometrów?
Pozdrawiam
Jurek
- ataman
:woohoo: :lol: :woohoo: :lol: :woohoo: :lol: sorrry... ale nie potrafie.. jakbym to zrobil, to byłaby całkiem nieczytelna..
Pozdrawiam
- golasz
- JurekBin
- Kontakt:
Piękne :woohoo:
Dzięki :woohoo: wiedziałem że to tylko rzut beretem
Dzięki :woohoo: wiedziałem że to tylko rzut beretem
-
o jak miło, nawet ja zaznaczony jestem :) pozdrawiam :)
- golasz
Zapomniałem dodać Imienia i nazwiska przy mieście przepraszam :blink: .Teraz zdjęcie poprawione