Na wesoło
- rychenko
Re: Na wesoło
Ataman dziś mi się pochwalił nowym sprzętem teraz to będzie fotki robił
- Załączniki
-
- domowy_aparat.jpg (71.42 KiB) Przejrzano 5418 razy
Pozdrawiam Ryszard
- Romanov
Dwóch generałów - desantowiec i czołgista, przechwala się, który ma odważniejszych żołnierzy, w końcu jeden z nich mówi:
- No dobra, to ja Ci pokażę, że u mnie, w desancie są najodważniejsze chłopaki, patrz:
- Szeregowy!
Podbiega jakiś koleś, salutuje i krzyczy:
- Tak jest!
- Widzicie ten czołg?
- Tak jest!
- Powstrzymajcie go własnym ciałem!
- Po***ało Cię? Przecież by mnie ku**a zmiażdżył!
A Generał obraca się do kumpla i mówi:
- Niezłe co? Jaką odwagę trzeba mieć, aby tak odpowiedzieć generałowi!
- No dobra, to ja Ci pokażę, że u mnie, w desancie są najodważniejsze chłopaki, patrz:
- Szeregowy!
Podbiega jakiś koleś, salutuje i krzyczy:
- Tak jest!
- Widzicie ten czołg?
- Tak jest!
- Powstrzymajcie go własnym ciałem!
- Po***ało Cię? Przecież by mnie ku**a zmiażdżył!
A Generał obraca się do kumpla i mówi:
- Niezłe co? Jaką odwagę trzeba mieć, aby tak odpowiedzieć generałowi!
DKM "Wodnik" www.rcmodel.com.pl
-
Do czego to doszło
„Magistra inżyniera do rozwożenia obornika szukam!” – ogłoszenie o takim tytule znalazła miesiąc temu w lokalnej gazecie pani Wanda. – Nie mogłam w to uwierzyć. Oferta dotyczyła pracy na zlecenie, ale konieczne było okazanie dyplomu. Mimo tego, że jestem grubo po 50-tce postanowiłam zadzwonić i zapytać o szczegóły. Nie dlatego, że szukam pracy, ale w głowie mi się nie mieściło, że do takiego zajęcia potrzeba dyplomu – mówi. Jak się okazało, pracownika szukał właściciel kilkuhektarowej gospodarki, który potrzebował osób do pracy przy jesiennym nawożeniu. Dyplom był konieczny, bo ogłoszeniodawca był pewien, że osoby po studiach rolniczych najszybciej sobie z takim zadaniem poradzą, a on zaoszczędzi czas, który musiałby przeznaczyć na przyuczenie. – Jestem tym zbulwersowana, nie będę tego ukrywać. Walczyłam, żeby moje dzieci pokończyły studia, ledwo wiązałam koniec z końcem, żeby je utrzymać, brałam pożyczki, by zapłacić za ich utrzymanie w Warszawie, a teraz są na bezrobociu. Przyszły takie czasy, trudno, kiedyś studia były prestiżowe, dziś z każdego kąta wyskakuje magister, a ta nadwyżka powoduje, że pracy dla wszystkich nie starcza, ale żeby magistrom czy inżynierom po studiach proponować pracę, że się wyrażę bez ogródek, przy gnoju, to naprawdę szczyt wszystkiego! Tym powinny zajmować się osoby, które nie poświęciły pięciu lat życia na naukę – mówi z oburzeniem.
Produkcja bezrobotnych

„Magistra inżyniera do rozwożenia obornika szukam!” – ogłoszenie o takim tytule znalazła miesiąc temu w lokalnej gazecie pani Wanda. – Nie mogłam w to uwierzyć. Oferta dotyczyła pracy na zlecenie, ale konieczne było okazanie dyplomu. Mimo tego, że jestem grubo po 50-tce postanowiłam zadzwonić i zapytać o szczegóły. Nie dlatego, że szukam pracy, ale w głowie mi się nie mieściło, że do takiego zajęcia potrzeba dyplomu – mówi. Jak się okazało, pracownika szukał właściciel kilkuhektarowej gospodarki, który potrzebował osób do pracy przy jesiennym nawożeniu. Dyplom był konieczny, bo ogłoszeniodawca był pewien, że osoby po studiach rolniczych najszybciej sobie z takim zadaniem poradzą, a on zaoszczędzi czas, który musiałby przeznaczyć na przyuczenie. – Jestem tym zbulwersowana, nie będę tego ukrywać. Walczyłam, żeby moje dzieci pokończyły studia, ledwo wiązałam koniec z końcem, żeby je utrzymać, brałam pożyczki, by zapłacić za ich utrzymanie w Warszawie, a teraz są na bezrobociu. Przyszły takie czasy, trudno, kiedyś studia były prestiżowe, dziś z każdego kąta wyskakuje magister, a ta nadwyżka powoduje, że pracy dla wszystkich nie starcza, ale żeby magistrom czy inżynierom po studiach proponować pracę, że się wyrażę bez ogródek, przy gnoju, to naprawdę szczyt wszystkiego! Tym powinny zajmować się osoby, które nie poświęciły pięciu lat życia na naukę – mówi z oburzeniem.
Produkcja bezrobotnych

Pozdrawiam . Andrzej :)
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
- rychenko
Myszorku gdzie tak pędziłeś z sąsiadkami? Na zabranie na probostwo ?
- Załączniki
-
- Myszor i jego sasiadki.jpg (49.6 KiB) Przejrzano 4936 razy
Pozdrawiam Ryszard
- rychenko
Myszorek nie kiedy podsyła mi zdjęcia a to ze swojego gospodarstwa a to z wakacji tym razem podesłał mi fotkę z wakacji
- Załączniki
-
- idealny-typ-kobiety.jpg (24.4 KiB) Przejrzano 4697 razy
Pozdrawiam Ryszard
-
Rysiu , odeszła od Ciebie i teraz tęsknisz .
Tobie teraz już zostało tylko modelarstwo i telewizja
Tobie teraz już zostało tylko modelarstwo i telewizja

- Załączniki
-
- pobrane.jpg (7.99 KiB) Przejrzano 4609 razy
Pozdrawiam . Andrzej :)
- mati
- Lokalizacja: {"name":"","desc":"Sosnowiec,G\u00f3rno\u015bl\u0105sko-Zag\u0142\u0119biowska Metropolia,wojew\u00f3dztwo \u015bl\u0105skie,Polska,pl","lat":"50.2780834&am
Ja słyszałem, że jak kurwiki w oczach to w tej kwestii tylko te wchodzą w grę 

The world is yours...
- Kazek
-
coś mi ostatnio właśnie w nim nie pasowało 

- paniol2005
Do 13-tego ...
- Załączniki
-