SPRZĘT
- Zbyszek
SPRZĘT
Radku, wiem że jesteś zawalony pracą, ale czy nie przydałby się dział typu sklepik, sprzedam kupię poszukuję. Po co np. Marecki ma wystawiać starom radziecką maszynkę na allegro skoro może ktoś z kolegów by był zainteresowany i nie nusiałby szukać po aukcjach tylko miałby wszystko w jednym miejscu. Co koledzy na to??
Pozdrawiam!!!
- krzychkam
- Lokalizacja: {"name":"Bia\u0142ystok","desc":"","lat":"","lng":""}
Re:SPRZĘT
Jestem jak najbardziej za :laugh: :laugh: :laugh:
Zdaję sobie sprawy że to dodatkowa robota dla admina - ale uważam że taki dział (sklepik) napewno by się przydał :rolleyes:
Zdaję sobie sprawy że to dodatkowa robota dla admina - ale uważam że taki dział (sklepik) napewno by się przydał :rolleyes:
- Marecki
Zbyszek napisał:
No cóż , taka sytuacja już ma miejsce !
Jeden z kolegów jest zainteresowany , ale teraz nie wypada mi przerwać aukcji :(
Jestem za działem typu sklepik / giełda !
Z resztą w najbliższym czasie będę sprzedawał jeszcze kilka innych modelarskich narzędzi
Po co np. Marecki ma wystawiać starom radziecką maszynkę na allegro skoro może ktoś z kolegów by był zainteresowany
No cóż , taka sytuacja już ma miejsce !
Jeden z kolegów jest zainteresowany , ale teraz nie wypada mi przerwać aukcji :(
Jestem za działem typu sklepik / giełda !
Z resztą w najbliższym czasie będę sprzedawał jeszcze kilka innych modelarskich narzędzi
- radek
- Lokalizacja: {"name":"Warszawa","desc":"Warszawa,wojew\u00f3dztwo mazowieckie,Polska,pl","lat":"52.2319581","lng":"21.0067249&quo
- Kontakt:
Panowie obiecuję takie miejsce, mam nawet coś na oku, ale dajcie mi chwileczkę.
To doby pomysł.
Radek.
To doby pomysł.
Radek.
Radosław Kubera
Koga Portal
Koga Portal
- radek
- Lokalizacja: {"name":"Warszawa","desc":"Warszawa,wojew\u00f3dztwo mazowieckie,Polska,pl","lat":"52.2319581","lng":"21.0067249&quo
- Kontakt:
Witajcie.
Pod Forum w lewym menu znajduje się nowy link mini-giełda.
Mozna tam umieszczać swoje ogłoszenia.
Ogłoszenie dodaje się po prawej stronie przez "Wyślij swoje ogłoszenie".
Na razie jest pusto, reszta zależy od Was ;)
Ogłoszenia trzymane na stronie są przez 30 dni, są oczywiście bezpłatne. Mozna do ogłoszeń dodawać zdjęcia i opis.
Kategorie stworzyłem takie jakie są, jak będzie trzeba stworzyć podkategorie albo dodać, dajcie znać.
Nie obyło się bez incydentu, niestety podczas testów poszło kilka bzdurnych maili do Was o dodaniu nowego ogłoszenia. Przepraszam za to, to były tylko testy, pomyliłem się (przemęczenie- w pracy mam bardzo obciążający projekt) i żle zinterpretowałem parametr - myslałm że ten mail pójdzie tylko do admina.
Dajcie info jak Wam się to podoba,
Radek.
Pod Forum w lewym menu znajduje się nowy link mini-giełda.
Ogłoszenie dodaje się po prawej stronie przez "Wyślij swoje ogłoszenie".
Na razie jest pusto, reszta zależy od Was ;)
Ogłoszenia trzymane na stronie są przez 30 dni, są oczywiście bezpłatne. Mozna do ogłoszeń dodawać zdjęcia i opis.
Kategorie stworzyłem takie jakie są, jak będzie trzeba stworzyć podkategorie albo dodać, dajcie znać.
Nie obyło się bez incydentu, niestety podczas testów poszło kilka bzdurnych maili do Was o dodaniu nowego ogłoszenia. Przepraszam za to, to były tylko testy, pomyliłem się (przemęczenie- w pracy mam bardzo obciążający projekt) i żle zinterpretowałem parametr - myslałm że ten mail pójdzie tylko do admina.
Radek.
Radosław Kubera
Koga Portal
Koga Portal
- radek
- Kontakt:
Mini-giełda
Jeszcze jedno - proszę aby nie umieszczać ogłoszeń typu "szukam osoby co mi zrobi xero planów" B)
Pozdrawiam !!!!
Pozdrawiam !!!!
Radosław Kubera
Koga Portal
Koga Portal
- krzysztof
Re:Mini-giełda
no to super , daję ogłoszenie
Krzysztof
Krzysztof
pozdrawiam Krzysztof
krzysztof.t.wasilewski@wp.pl
krzysztof.t.wasilewski@wp.pl
- krzychkam
- Lokalizacja: {"name":"Bia\u0142ystok","desc":"","lat":"","lng":""}
Witam
radek napisał:
Radek myślę że to wspaniały pomysł - nie wszędzie są sklepy gdzie można się zaopatrzyć w potrzebne materiały - a tu myślę, że koledzy napewno pomogą uzupełnić "braki"
radek napisał:
... Pod Forum w lewym menu znajduje się nowy link mini-giełda.
Radek.
Radek myślę że to wspaniały pomysł - nie wszędzie są sklepy gdzie można się zaopatrzyć w potrzebne materiały - a tu myślę, że koledzy napewno pomogą uzupełnić "braki"