. Moje listewki są obrabiane na strugarce z czterech stron , nie są to listewki z pod piły . Każdy bok jest idealnie równy i prosty . Po przyłożeniu dwóch listewek którymś z boków nie ma najmniejszej szczeliny . Są to wyroby idealne do modelarstwa szkutniczego . Moja 40-sto letnia praktyka modelarska jest gwarantem super jakości . Ceny są ustalane indywidualnie w zależności od ilości , wymiarów i gatunku drewna . Np , listewka gruszy 1mmx1mmx500mm - koszt 0.30 gr . Każdy milimetr wyżej ( szerokość) to 10 gr. Deseczki liczone są inaczej , np. deseczka gruszy 2mmx50mmx400mm - koszt 3 zł .
 . Moje listewki są obrabiane na strugarce z czterech stron , nie są to listewki z pod piły . Każdy bok jest idealnie równy i prosty . Po przyłożeniu dwóch listewek którymś z boków nie ma najmniejszej szczeliny . Są to wyroby idealne do modelarstwa szkutniczego . Moja 40-sto letnia praktyka modelarska jest gwarantem super jakości . Ceny są ustalane indywidualnie w zależności od ilości , wymiarów i gatunku drewna . Np , listewka gruszy 1mmx1mmx500mm - koszt 0.30 gr . Każdy milimetr wyżej ( szerokość) to 10 gr. Deseczki liczone są inaczej , np. deseczka gruszy 2mmx50mmx400mm - koszt 3 zł . Jestem człowiekiem otwartym i zawsze można się ze mną dogadać .
Zapraszam do korzystania z moich wyrobów a modelarstwo będzie jeszcze większą przyjemnością i radością .
Mój adres - andrzejallegro1963@wp.pl

.
 .