Od razu napisze że modelarstwo szkutnicze mnie nie interesuje, zajmuje się modelami RC oraz kolejnictwem. Właśnie z uwagi że mam cokolwiek wspólnego z modelarstwem ostatnio dostałem od znajomego dwa modele statków.
1. Model statku Bismarck z kolekcji Hachette, skala 1:200.
W kolekcji są wszystkie zeszyty 140 szt. Niestety same części są wymieszane i spora część jest otwartych. Dodatkowo kadłub w dużej części jest już złożony. Niestety nie jestem wstanie oszacować czy w zestawie są wszystkie niezbędne elementy. Poniżej zdjęcia zestawu elementów i zeszytów (przepraszam za jakość ale robione telefonem.
Model statku jest na sprzedaż, zainteresowanych proszę o kontakt na PW, proszę od razu o info ile możecie dać za model.

2. Galeon hiszpański San Juan Bautista DeAgostini
W skład tego co posiadam wchodzą 34 numery wraz z elementami, w oryginalnych opakowaniach (w jednym numerze brakuje gwoździków). Poniżej zdjęcia zestawu. Dodatkowo w paczce są dwa opakowania z innych modelu (dwa ostatnie zdjęcia).
Całość jest na sprzedaż, zainteresowanych proszę o kontakt na PW, proszę od razu o info ile możecie dać za model.

Zainteresowanych zapraszam do kontaktu.
Pozdrawiam