Kamienie a sprawa Słoni
- RobertR
O:Kamienie a sprawa Słoni
Zauważyłem, że wszyscy użytkownicy zarejestrowali się na Nowej Kodze jednego dnia tj. 04.12.2010.
W stoczni: Santisima Trinidad
- Andrzej1
- Lokalizacja: {"name":"Polska Szczecin","desc":"","lat":"","lng":""}
Witam
Jak już jest pytanie o płeć, to niech się to gdzieś użyje.
Dostałem taką informację Dziadek wysłał(a) Ci maila.
A bezsprzecznie to chłop na schwał jest.
Z ukłonami
Andrzej Korycki
Jak już jest pytanie o płeć, to niech się to gdzieś użyje.
Dostałem taką informację Dziadek wysłał(a) Ci maila.
A bezsprzecznie to chłop na schwał jest.
Z ukłonami
Andrzej Korycki
- mati
- Lokalizacja: {"name":"","desc":"Sosnowiec,G\u00f3rno\u015bl\u0105sko-Zag\u0142\u0119biowska Metropolia,wojew\u00f3dztwo \u015bl\u0105skie,Polska,pl","lat":"50.2780834&am
I ja wypatrzyłem błąd :evil:
http://test.koga.net.pl/modelarnia/20/510-budowa-gretnigu.html
Zgubiły się fotki :)
I tytuł chyba nie jest taki jak powinien... budowa GRETNIGU... powinno chyba być gretingu
http://test.koga.net.pl/modelarnia/20/510-budowa-gretnigu.html
Zgubiły się fotki :)
I tytuł chyba nie jest taki jak powinien... budowa GRETNIGU... powinno chyba być gretingu
The world is yours...
-
Najbardziej denerwujący jest brak zarejestrowanych i 1 gość, a tymczasem jest nas kilku. Ludzie to jest istotna wiedza kto aktualnie jest i nas czyta....a może mnie się tylko tak zdaje...
Wietrzny Bosman
- mirek
Kacper , więcej spokoju i cierpliwości nowa koga jest dopiero wersji testowej
Pozdrawiam Mirek Rybus
-
Wiem że to test, i dlatego chciałoby się coby wszystko działało i można było poprawiać ..... i tylko tyle, a tak to na "nowej" nic się nie dzieje, a na "starej" niewiele...
Wietrzny Bosman
- radek
- Lokalizacja: {"name":"Warszawa","desc":"Warszawa,wojew\u00f3dztwo mazowieckie,Polska,pl","lat":"52.2319581","lng":"21.0067249&quo
- Kontakt:
Witam.
Dziękuję za uwagi, nie wypowiadałem się bo czekałem na Wasze sugestie. Nie wszystkie wdrożę, za to wdrożę inne rzeczy na które nie zwróciliście uwagi.
Zatem przystępuję do dalszych prac nad nową kogą, do nowego roku zostanie prawdopodobnie przepięta.
Wtedy też opiszę całość zmian.
Zatem uwaga na nowej kodze mogą pojawiać się od tej pory błędy -aż do przepięcia strony - to znaczy że ja działam i nie ma wtym nic dziwnego.
Pozdrawiam.
Dziękuję za uwagi, nie wypowiadałem się bo czekałem na Wasze sugestie. Nie wszystkie wdrożę, za to wdrożę inne rzeczy na które nie zwróciliście uwagi.
Zatem przystępuję do dalszych prac nad nową kogą, do nowego roku zostanie prawdopodobnie przepięta.
Wtedy też opiszę całość zmian.
Zatem uwaga na nowej kodze mogą pojawiać się od tej pory błędy -aż do przepięcia strony - to znaczy że ja działam i nie ma wtym nic dziwnego.
Pozdrawiam.
Radosław Kubera
Koga Portal
Koga Portal
- Hadżi
- Lokalizacja: {"name":"Polska k\/Olkusza","desc":"","lat":"","lng":""}
W sprawie nowej KOGI
Witam!
To sobie sprawiliśmy nowe KOGĘ, forum niby ogólno dostępne i nie dla wszystkich dostępne. Będzie ona jednak i prywatna dzięki możliwości tworzenia grup dla określonych „kolesiów”. Jak się nie wpiszesz do grupy [o ile tam Cię zechcą] to możesz się udzielać, jeżeli nie to sobie tylko czytaj. Na razie jest kilka grup, a co będzie jak każdy założy swoją grupę i na dodatek prywatną? Rozumie, że grupy są potrzebne, ale tematyczne. Po to, aby ktoś, kto buduje przykładowo szkunery i nie chce wiedzieć, co się dzieje u budowniczych VICKA nie musiał tam zaglądać. Nie spotkałem się na innych forach z taką „dyskryminacją”. Kolega Stefan założył sobie grupę nie związaną z modelarstwem i taka może być prywatna. Nie chce się dzielić swoimi doświadczeniami w dziedzinie wytwarzania szlachetnych trunków z byle, kim np. takim „Hadżi[m]”. Uważam, że to jest w porządku, jego sprawa. Co do tworzenia prywatnych grup modelarskich to jest nie w porządku. Jeżeli ktoś się komuś nie podoba, to ma możliwość takiego „ktosia” zablokować i ma go z głowy. Jeżeli ma być to forum przyjazne modelarzom to nie powinno ich dzielić na zamknięte klany. Każdy ma możliwość stworzyć sobie prywatną stronę i tam zapraszać według uznania.
Tak, więc Radku zastanów się, co tworzysz. Czy taka forma będzie korzystna dla portalu.
Pozdrawiam
„Hadżi”
To sobie sprawiliśmy nowe KOGĘ, forum niby ogólno dostępne i nie dla wszystkich dostępne. Będzie ona jednak i prywatna dzięki możliwości tworzenia grup dla określonych „kolesiów”. Jak się nie wpiszesz do grupy [o ile tam Cię zechcą] to możesz się udzielać, jeżeli nie to sobie tylko czytaj. Na razie jest kilka grup, a co będzie jak każdy założy swoją grupę i na dodatek prywatną? Rozumie, że grupy są potrzebne, ale tematyczne. Po to, aby ktoś, kto buduje przykładowo szkunery i nie chce wiedzieć, co się dzieje u budowniczych VICKA nie musiał tam zaglądać. Nie spotkałem się na innych forach z taką „dyskryminacją”. Kolega Stefan założył sobie grupę nie związaną z modelarstwem i taka może być prywatna. Nie chce się dzielić swoimi doświadczeniami w dziedzinie wytwarzania szlachetnych trunków z byle, kim np. takim „Hadżi[m]”. Uważam, że to jest w porządku, jego sprawa. Co do tworzenia prywatnych grup modelarskich to jest nie w porządku. Jeżeli ktoś się komuś nie podoba, to ma możliwość takiego „ktosia” zablokować i ma go z głowy. Jeżeli ma być to forum przyjazne modelarzom to nie powinno ich dzielić na zamknięte klany. Każdy ma możliwość stworzyć sobie prywatną stronę i tam zapraszać według uznania.
Tak, więc Radku zastanów się, co tworzysz. Czy taka forma będzie korzystna dla portalu.
Pozdrawiam
„Hadżi”
Na pochylni strajk zakończony: ok. podwod. SIEWIERJANKA, budowa wznowiona.
Nie ma rzeczy niemożliwych, są trudne lub b.trudne.
Myślenie nie boli. Gdyby głupota bolała to nie jeden z bólu by wył.
Nie ma rzeczy niemożliwych, są trudne lub b.trudne.
Myślenie nie boli. Gdyby głupota bolała to nie jeden z bólu by wył.
- radek
- Lokalizacja: {"name":"Warszawa","desc":"Warszawa,wojew\u00f3dztwo mazowieckie,Polska,pl","lat":"52.2319581","lng":"21.0067249&quo
- Kontakt:
Ponieważ nie wyrobiłem się ze wszystkimi zmianami ostateczne przeniesienie kogi zostało przesunięte na niedzielę.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Radosław Kubera
Koga Portal
Koga Portal
- radek
- Kontakt:
Re: Kamienie a sprawa Słoni
Witam wszystkich.
Właśnie przepiąłem Kogę - co nie znaczy, że prace zostały zakończone. Wręcz przeciwinie cały czas bardzo dużo pracy przede mną. Zatem proszę o wyrozumiałość, jednak sami widzicie ile potrzeba czasu aby dokończyć prace nad takim portalem. Dalsze prace będą dotyczyć wyglądu forum, przeniesienia reszty brakujących danych jak również funkcjonalności.
W tej chwili wszystkie posty zostały skopiowane ze starej Kogi na nową oraz przeniesione PW. Starałem się tak przenieść PW, aby zostały wszystkie - i te stare i te nowe.
Zatem witam na nowej Kodze i podrawiam.
Radek.
Właśnie przepiąłem Kogę - co nie znaczy, że prace zostały zakończone. Wręcz przeciwinie cały czas bardzo dużo pracy przede mną. Zatem proszę o wyrozumiałość, jednak sami widzicie ile potrzeba czasu aby dokończyć prace nad takim portalem. Dalsze prace będą dotyczyć wyglądu forum, przeniesienia reszty brakujących danych jak również funkcjonalności.
W tej chwili wszystkie posty zostały skopiowane ze starej Kogi na nową oraz przeniesione PW. Starałem się tak przenieść PW, aby zostały wszystkie - i te stare i te nowe.
Zatem witam na nowej Kodze i podrawiam.
Radek.
Radosław Kubera
Koga Portal
Koga Portal