Ciekawa oferta

Zmiany na stronie i inne związane z witryną.

Aleksey_Baranov

Re: Ciekawa oferta

Post autor: Aleksey_Baranov »

Szanowni Państwo, Wszystkie akcesoria są teraz na mojej stronie. Rozmiary i ceny można znaleźć w prywatnej korespondencji.
http://www.shipmodels.com.ua/eng/accessories/index.htm
shipmodelscontact@yandex.ru

odin1717@gmail.com

Z poważaniem
Aleksiej Baranow
Powitanie
http://www.shipmodels.com.ua
Awatar użytkownika
mirek

Post autor: mirek »

W najbliższym czasie Aleks wdroży do produkcji bardzo długo oczekiwane przez modelarzy (zwłaszcza Rosyjskich ), lufy Rosyjskie z XVIII wieku
Załączniki
pp3 copy.jpg
pp2 copy.jpg
pp1 copy.jpg
Pozdrawiam Mirek Rybus
Awatar użytkownika
Criss

Post autor: Criss »

Witam.
A czy jest przewidziana produkcja dział do jednostek Amerykańskich? I czy będzie możliwość zamówienia w niedalekiej przyszlości?.
pzdr
Krzysiek
Awatar użytkownika
mati
Lokalizacja: {"name":"","desc":"Sosnowiec,G\u00f3rno\u015bl\u0105sko-Zag\u0142\u0119biowska Metropolia,wojew\u00f3dztwo \u015bl\u0105skie,Polska,pl","lat":"50.2780834&am

Post autor: mati »

Mimo że to dopiero model... to już zapowiada się kolejny piękny wyrób... ja już miałem okazję oglądać lufe do modelu Panteleymon - Victoria z carskimi insygniami i prezentuje się... pięknie to mało powiedziane ;) Więc czekamy na odlew tych typowo rosyjskich luf ;)
Pozdrawiam
Mateusz
The world is yours...
Awatar użytkownika
mirek

Criss pisze:Witam.
A czy jest przewidziana produkcja dział do jednostek Amerykańskich? I czy będzie możliwość zamówienia w niedalekiej przyszlości?.
pzdr
Krzysiek

Myślę ,że z tym nie będzie problemu , jednak mnie się wydaje , że nie możemy mówić o armatach typowo Amerykańskich .
Raczej były to armaty typu Angielskiego lub Francuskiego
Pozdrawiam Mirek Rybus
Awatar użytkownika
Criss

Post autor: Criss »

mirek pisze:
Criss pisze:Witam.
pzdr
Krzysiek

Myślę ,że z tym nie będzie problemu , jednak mnie się wydaje , że nie możemy mówić o armatach typowo Amerykańskich .
Raczej były to armaty typu Angielskiego lub Francuskiego

Armament: Twenty 32 pounder carronades, thirty 24 pounder long guns, two 24 pounder bow chasers
Awatar użytkownika
mirek

Myślę ,że i ta produkcja ucieszy wielu kolegów a zwłaszcza budujących małe modele.
Mój kolega Radomir Beseda z Ostrawy właśnie wprowadził na rynek dość ciekawe elementy trawione z mosiądzu . Pełną ofertę można zobaczyć na jego stronie : http://www.radekshipmodels.cz
Załączniki
Obejmy dla jufersów 5 i 3 mm gr.0.5 i 0,4 mm
Obejmy dla jufersów 5 i 3 mm gr.0.5 i 0,4 mm
Haczyki maja odpowiednio 6 i 3 mm gr. 0,5 i 0,4 mm
Haczyki maja odpowiednio 6 i 3 mm gr. 0,5 i 0,4 mm
Oczka są w następujących wymiarach : największe średnica  oczka 3 mm gr.0.5 mm średniej wielkości średnica oczka 2 mm gr. 0.4 mm najmniejsze oczko 1,5 mm gr.0,4 mm
Oczka są w następujących wymiarach : największe średnica oczka 3 mm gr.0.5 mm średniej wielkości średnica oczka 2 mm gr. 0.4 mm najmniejsze oczko 1,5 mm gr.0,4 mm
Pozdrawiam Mirek Rybus
Awatar użytkownika
woj195

Post autor: woj195 »

Rzeczywiście bardzo ciekawa, bardzo pojemna, jeśli chodzi o wiadomości w niej zawarte i bardzo ładnie graficznie zrobiona. Duuużo wiedzy można z niej posiąść!
Namawiam wszystkich ciekawskich, aby tam zajrzeć.
Wojtek
Dziadek

Post autor: Dziadek »

Dzięki Mirkowi dostałem do rąk "produkty" z wytwórni Radka z Czech do żaglowca - tzn. obejmy jufersów, oczka, i haki ( choć raczej haczyczki - takie to malusie). Szlag by mnie trafił jakbym musiał to z drucika kręcić, bo to już i nie te oczy, i lata nie po temu, a tu są gotowce naprawdę na bardzo pięknym poziomie i nie trzeba tego czernić. Organoleptycznie oceniając to jest produkcja "prima sort", jak to się w praktyce sprawdzi to nieco potrwa, ale nie widzę żadnych przeciwności. Polecam ze wszech miar, cena nader przystępna, a oszczędza pracy mnóstwo. Kiedy zmontuje wszystkie talie do armat pokaże jak to się pasie, ale to nieco potrwa.
Wietrzny Bosman
Awatar użytkownika
mirek

Sprawa ropa padła i nic nie słychać w temacie więc nie pozostaje nic innego jak pokazać co robi konkurencja , myślę że to dość ciekawa propozycja :
http://www.shipworkshop.com/
Załączniki
prosak_20_1000.jpg
Pozdrawiam Mirek Rybus
ODPOWIEDZ