Koga to strona miłośników modelarstwa szkutniczego. Znajdziesz tu wszystko, co jest Ci potrzebne do zbudowania modelu od podstaw. Pochwal się swoją pracą, zapytaj o opinię naszą społeczność, wymień się doświadczeniami. Jak znajdziesz chwilę - spotkaj się z nami w realu albo na shoutboxie. Serdecznie zapraszamy.

Witam serdecznie

Witaj nowy kadecie. Wszyscy użytkownicy Kogi Cię serdecznie witają. Cieszymy, że do nas zawitałaś/eś, jednak prosimy o przedstawienie się w kilku słowach.

Witam serdecznie

Postprzez michal81 » 09 Sie 2007, 20:47

Czesc wszystkim.
Mam na imie Michal, mam 26 lat i postanowilem powalczyc ze stresem przy budowie drewnianych modeli zaglowcow. Jestem totalnym lamerem jezeli chodzi o modele z drewna, ale jestem takze uparty i lubie wyzwania.
Mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do swojego grona i pomozecie w ciezkich chwilach.

Swoja przygode zaczynam od prostego zaglowca ALBION (model amati). Kompletuje powoli swoj warsztat i zapoznaje sie z postami na forum. Bardzo duzo informacji, a co najwazniejsze - bardzo dobrej jakosci!

Pozdrawiam wszystkich.
Michal81

/* ALBION (amati) */
michal81

O:Witam serdecznie

Postprzez JurekBin » 09 Sie 2007, 21:11

Witaj,

mam nadzieję, że uda Ci się zwalczyć w ten sposób stres!
Aczkolwiek sam model też może być stresujący, więc lepiej czasami uważaj ;)

Zakładaj relację i jedziemy!
Awatar użytkownika
JurekBin

Miejscowość: Wiedeń

Postprzez rczarnec » 09 Sie 2007, 21:18

Nie słuchaj Jurka ;), tzn. słuchaj, ale nie jeśli chodzi o stres przy modelowaniu. Uwierz mi, nie stresowałem się, nawet jeśli dziesiąty raz zaczynałem strugać listewkę. To struganie nauczyło mnie wręcz spokoju. Pozdrawiam i życzę wyrwałości...
Pozdrowienia
Robert Czarnecki
Awatar użytkownika
rczarnec

Miejscowość: Warszawa

Postprzez JurekBin » 09 Sie 2007, 21:21

Lekarza na kilometr czuć :S
Ale zawsze są żubry w każdej okolicy ;)
Awatar użytkownika
JurekBin

Miejscowość: Wiedeń

Postprzez michal81 » 09 Sie 2007, 21:32

:) No humory wam dopisuja wiec ze stresem moze nie bedzie tak zle.
Dziekuje za mile slowa przywitania.
Jak tylko doczytam co i jak, to rozpoczne relacje z budowy.
Michal81

/* ALBION (amati) */
michal81

Postprzez ryszardw » 10 Sie 2007, 16:24

Witam serdecznie Cierpliwości to mnie nauczyła żona Potem zabrałem się za model Zapytano kiedyś starszego mężczyznę czemu zawdzięcza swoją dobrą kondycję i szczęscie małżeńskie Odpowiedział że na drugi dzień po ślubie zawarł umowę Jeżeli ona będzie się denerwować to niech krzyczy a jezeli on to będzie wychodził na spacer No i wychodził często na spacer czemu zawdzięczał zdrowy wygląd i dobrą sprawność no i żona była zadowolona Ja natomiast uciekam do swego warsztatu no i mogę z przyjemnością dłubać Po jakimś czasie slubna ma dosyć samotności Wtedy uaktywniam się Zagladam do garnków i próbuję coś pichcić Tego to akurat połowica nie znosi Wyrzuca mnie z hukiem I oto właśnie chodzi PozdrawiamR
Awatar użytkownika
ryszardw

Miejscowość: wrocław

Postprzez kagra » 10 Sie 2007, 20:14

Rysiek!
Z ust mi to wyjąłeś.W pełni się z Tobą zgadzam:laugh: :laugh: :laugh: Pozdrawiam
kagra

Miejscowość: Ozimek

Wróć do Przywitalnia

Użytkownicy On-line