Witam
Według mnie to wzmocnienie powinno być zaślepione , na zdjęciu widać spaw , a po drugie byłby niemożliwy dostęp do pomalowania tam wewnątrz

Kaper-1
- ryka1
- ryka1
- Piotr80
- Lokalizacja: {"name":"Polska Gdynia","desc":"","lat":"","lng":""}
Re: Kaper-1
Jak zwykle rewelacyjny poziom detalizacji i jakości!
Wspaniale się patrzy!
Pozdr
Piotr

Wspaniale się patrzy!
Pozdr
Piotr
- ryka1
Piotrze jak zwykle sie staram  .Ogólnonarodowy areszt domowy sprzyja postępowi prac przy modelu. Dziś na gotowo pomalowane zostały kolejne elementy.
 .Ogólnonarodowy areszt domowy sprzyja postępowi prac przy modelu. Dziś na gotowo pomalowane zostały kolejne elementy.

.Ogólnonarodowy areszt domowy sprzyja postępowi prac przy modelu. Dziś na gotowo pomalowane zostały kolejne elementy.
 .Ogólnonarodowy areszt domowy sprzyja postępowi prac przy modelu. Dziś na gotowo pomalowane zostały kolejne elementy.Pozdrawiam Rysiek
						- oksal
Nie znam się na tym, ale kolejny z Miedziakowa co ma talent:)

- ryka1
Niestety bardzo dużo zdjęć w mojej relacji zniknęła ( były na serwerze zewnętrznym), dlatego wstawiam kilka chronologicznie od początku .Może ktoś kiedyś będzie czytał od początku i dzięki temu jako tako się zorientuje w postępach prac.

Pozdrawiam Rysiek
						- ryka1
Święta z dala od rodziny zaowocowały wykończeniem na gotowo pokładówki, oraz kolejnym elementem pod spardekiem. Zastanawiam się czy zamocuję łańcuch kotwiczny na kotwicy zapasowej, czy cały zwinę pod podestem .

Pozdrawiam Rysiek
						- RomekS
- Lokalizacja: {"name":"Polska Toru\u0144","desc":"","lat":"","lng":""}
Kurde... Rysiu.
Jak zrobiłeś taką kotwicę ?
Niedawno robiłem i ciekawi mnie Twój sposób wykonania.
Jakbyś zdradził trochę tajników ....
Niesamowita dokładność.
Gratulacje.

Jak zrobiłeś taką kotwicę ?
Niedawno robiłem i ciekawi mnie Twój sposób wykonania.
Jakbyś zdradził trochę tajników ....
Niesamowita dokładność.
Gratulacje.
- ryka1
Nie ma tu żadnych tajnych patentów   , cała kotwica jest wycięta piłką włośnicową z HIPS-a , nawet poprzeczka z odpowiedniej średnicy pręta i rurki wygięta na ciepło. Było trochę piłowania, szpachlowania i to wszystko. Jedyny metalowy element  to szekla
  , cała kotwica jest wycięta piłką włośnicową z HIPS-a , nawet poprzeczka z odpowiedniej średnicy pręta i rurki wygięta na ciepło. Było trochę piłowania, szpachlowania i to wszystko. Jedyny metalowy element  to szekla  .
 .

, cała kotwica jest wycięta piłką włośnicową z HIPS-a , nawet poprzeczka z odpowiedniej średnicy pręta i rurki wygięta na ciepło. Było trochę piłowania, szpachlowania i to wszystko. Jedyny metalowy element  to szekla
  , cała kotwica jest wycięta piłką włośnicową z HIPS-a , nawet poprzeczka z odpowiedniej średnicy pręta i rurki wygięta na ciepło. Było trochę piłowania, szpachlowania i to wszystko. Jedyny metalowy element  to szekla  .
 .Pozdrawiam Rysiek