"STRAŻAK-3"
- rychenko
Re: "STRAŻAK-3"
Kaziu mnie się tez podoba jak w modelu jest sporo drewnianych elementów dlatego w następnej łajbie której mam już plany i pewnie zacznę robić równolegle ze Strażakiem drewienka nie zabraknie a powiedział bym ze jest go pół na pół 

Pozdrawiam Ryszard
- rychenko
Witam
W ubiegłym tygodniu dostałem blaszki foto trawione do Strażaka i tu podziękowania dla Mateusza „Mati” za prace jaka w to włożył bo blaszki są super opracowane i wytrawione , wystarczy popatrzeć na zdjęcia , na pewno niektóre elementy jakie będę robił w których wykorzystam te detale bardzo zyskają . Jeszcze raz dzięki Mati!
W ubiegłym tygodniu dostałem blaszki foto trawione do Strażaka i tu podziękowania dla Mateusza „Mati” za prace jaka w to włożył bo blaszki są super opracowane i wytrawione , wystarczy popatrzeć na zdjęcia , na pewno niektóre elementy jakie będę robił w których wykorzystam te detale bardzo zyskają . Jeszcze raz dzięki Mati!

Pozdrawiam Ryszard
-
Witam.
Istne cudeńka Ryśku , wiem coś o tym bo Mati mi też pomógł w temacie blaszek .
To dobry i koleżeński chłopak .
"Strażak" duzo zyska .
Istne cudeńka Ryśku , wiem coś o tym bo Mati mi też pomógł w temacie blaszek .
To dobry i koleżeński chłopak .
"Strażak" duzo zyska .
Pozdrawiam . Andrzej :)
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
- antosiek
Blaszki pierwsza klasa. Niesamowite są te nowe techniki. Będzie piękny model.
- rychenko
Witam
Pozazdrościłem trochę Romanowi
i zrobiłem klapy na świetlik , a że święta za pasem więc trochę światełek i na Strażaku zabłysło 
Pozazdrościłem trochę Romanowi

Pozdrawiam Ryszard
-
Jazus , jak to pięknie i dokładnie jest zrobione !
Rysiu , zazdroszczę Ci Twoich umiejętności i wzroku .
W Twoim modelu to nic się nie da sheblować i zabejcować , wszystko na wierzchu i każdy detal musi być .
Wiem że to niemerytoryczne ale nie mogłem się powstrzymać .
Brawo i dawaj więcej a nie tylko na Święta
Rysiu , zazdroszczę Ci Twoich umiejętności i wzroku .
W Twoim modelu to nic się nie da sheblować i zabejcować , wszystko na wierzchu i każdy detal musi być .
Wiem że to niemerytoryczne ale nie mogłem się powstrzymać .
Brawo i dawaj więcej a nie tylko na Święta

Pozdrawiam . Andrzej :)
- rychenko
Witam
Dziś prace ślusarskie w połączeniu ze ściętym stożkiem według obliczeń mojego Kolegi Andrzeja 1.
Są to wentylatory a jednocześnie maszt do dźwigu szalupy ratunkowej , całość jak widać zrobiona z mosiądzu i polistyrenu .
Dziś prace ślusarskie w połączeniu ze ściętym stożkiem według obliczeń mojego Kolegi Andrzeja 1.

Są to wentylatory a jednocześnie maszt do dźwigu szalupy ratunkowej , całość jak widać zrobiona z mosiądzu i polistyrenu .
Pozdrawiam Ryszard
- jeskom
oczywiście pamperek na statku musi być heheh....ładna robota 

- rychenko
- jeskom
dobra dobra...jak inspektor to niech pokaże papiery
...jak dla mnie to koleś wraca z imprezy, znalazł się na łajbie i teraz się opiera o drabinkę zastanawiając się co tam robi HEHEHE :