Witajcie Szkutnicy

Witaj nowy kadecie. Wszyscy użytkownicy Kogi Cię serdecznie witają. Cieszymy, że do nas zawitałaś/eś, jednak prosimy o przedstawienie się w kilku słowach.
Awatar użytkownika
mirek

Witajcie Szkutnicy

Post autor: mirek »

Z tego rozpędu zaponialem się przywitać, myślę że mi wybaczycie i przygarniecie do swego grona . Nie mam zbyt dużego doświadczenia, ale chętnie podzielę się swoją wiedzą i mam nadzieję że, też wspomożecie w razie potrzeby
Pozdrawiam Mirek Rybus
Awatar użytkownika
RomekS
Lokalizacja: {"name":"Polska Toru\u0144","desc":"","lat":"","lng":""}

Re: Witajcie Szkutnicy

Post autor: RomekS »

Witaj Mirku,
Dzieki za adres sklepu w Lodzi.
Chyba skorzystam z gotowych bloczkow i jufersow....
Chociaz .....
A forum jest "takie kameralne" mysle ze bedziesz dobrze sie czul.
Sorry Radek , ze pierwszy wybiegam "przed orkiestre" ale wiem co to sesja.
U mnie jutro zona ma obrone pracy. :ohmy:
Ja tez jade na obrony swoich dyplomantow (ale bede sluchal, ) :laugh:: .....

Tak ze Mirku czuj sie jak u siebie w domu.
Ja tez nie mam doswiadczenia ale szybko je zdobywam dzieki Kolezance i Kolegom z Forum :laugh:: :laugh::
Awatar użytkownika
stefan

Post autor: stefan »

I ja tez witam Cie serdecznie, jak z tego forum wynika, to wszyscy jestesmy poczatkujacy, i napweno nawzajem sobie pomozemy :)
Czy masz aktualnie cos na warsztacie?...
mirek

Witam wszystkich szkutnikow

Dzięki za miłe przywitanie , myślę że , będę się tu czół jak w domu a raczej jak ryba w wodzie

[b]Czy masz aktualnie cos na warsztacie?... [/b Pyta Stefan !

Tak mam, oczywiście coś w miarę możliwości sobie dłubię pomimo choroby. Kończę szalupę z Bounty /www.modelarstwo.org.pl/forum/viewtopic.php?t=11520&sid=e3b8ad751a23cf70ef41fd6b3cdfd8b5
i przygotowywuję się do budowy modelu w konwencji Admiralicji , ale na ten tamat to trochę później , jak juz coś zrobię przy modelu
Pozdrawiam Mirek Rybus
Awatar użytkownika
daszka

Post autor: daszka »

Cześć Mirek!!! Nie wierz tamtym Panom oni wcale nie są początkujący a jeśli tak to strasznie szybko się uczą ;) ;) :laugh::
Fajnie że jesteś też na tym forum, ale dlaczego już nie jako Lotnik???
Jeszcze raz witaj na pokładzie.

Pozdrawiam Daszka
Awatar użytkownika
mirek

Fajnie że jesteś też na tym forum, ale dlaczego już nie jako Lotnik???
Jeszcze raz witaj na pokładzie.

Ja też się cieszę że, tu jestem , a dlaczego nie Lotnik ? Poprostu chciałem wpisać pełne imię i nazwisko. Ale nie wiadomo czemu wyskoczyło mirek-1953 i tak już zostawiłem :x .
Pozdrawiam Mirek Rybus
Awatar użytkownika
radek
Lokalizacja: {"name":"Warszawa","desc":"Warszawa,wojew\u00f3dztwo mazowieckie,Polska,pl","lat":"52.2319581","lng":"21.0067249&quo
Kontakt:

Post autor: radek »

Witaj Mirku. Jak chcesz możemy zmienić Twój wpis na pełny, daj tylko znać.
Cieszę się, że jesteś z nami na forum, zapraszam, czuj się jak u siebie. Staram się tu stosować minimum moderacji, aby każdy mógł się czuć swobodnie i nie bał się, że coś mu skasuję.
Właśnie z tego powodu Romku nie wyskoczyłeś przed orkiestrę, cieszę się, że wziąłeś sprawę w swoje ręce i szybciutko przywitałeś nowego użytkownika w imieniu całego forum.
Rzeczywiście jest tu kameralnie, a to za sprawą atmosfery jaką budują forumowicze. Podoba mie się to i mam nadzieję, że tak zostanie :) Z Mirku niecierpliwością czekam na Twój materiał i nie czekaj, aż "bedziesz miał co pokazać", bo gdy ukazujesz wszystko od początku, wszyscy utożsamiają się z Twoim modelem od samego początku. A tak jak było niejednokrotnie to mówione, uczymy się wszyscy, więc uczmy się razem :)

A teraz pozdrawiam,
Radek
Radosław Kubera
Koga Portal
Awatar użytkownika
radek
Lokalizacja: {"name":"Warszawa","desc":"Warszawa,wojew\u00f3dztwo mazowieckie,Polska,pl","lat":"52.2319581","lng":"21.0067249&quo
Kontakt:

Cześć Mirek!!! Nie wierz tamtym Panom oni wcale nie są początkujący a jeśli tak to strasznie szybko się uczą ;) ;) :laugh::

Oj prawda, prawda :laugh:: i jedno i drugie.
Radek.
Radosław Kubera
Koga Portal
Awatar użytkownika
mirek

Oj prawda, prawda :laugh:: i jedno i drugie.
Radek.

Pisząc że, nie jestem doswiadczonym mialem na myśli modelarstwo szkutnicze . Swoją przygodę z modelarstwem rozpocząłem ponad 40 lat temu jako modelarz lotniczy . :) Teraz zainteresowalem się szkutnictwem ponieważ już i latka nie te i zdrówko wysiada :( Więc należało się zająć dyscyplina bardziej spokojną i stateczną. Ja też bardzo szybko się uczę .Chcialem dołączyć zdjęcie ale chyba za duże
Pozdrawiam Mirek Rybus
Awatar użytkownika
radek
Kontakt:

Oto zdjęcie Mirka:

Obrazek
Radosław Kubera
Koga Portal
ODPOWIEDZ