Witajcie Szkutnicy
- mirek
Witajcie Szkutnicy
Z tego rozpędu zaponialem się przywitać, myślę że mi wybaczycie i przygarniecie do swego grona . Nie mam zbyt dużego doświadczenia, ale chętnie podzielę się swoją wiedzą i mam nadzieję że, też wspomożecie w razie potrzeby
Pozdrawiam Mirek Rybus
- RomekS
- Lokalizacja: {"name":"Polska Toru\u0144","desc":"","lat":"","lng":""}
Re: Witajcie Szkutnicy
Witaj Mirku,
Dzieki za adres sklepu w Lodzi.
Chyba skorzystam z gotowych bloczkow i jufersow....
Chociaz .....
A forum jest "takie kameralne" mysle ze bedziesz dobrze sie czul.
Sorry Radek , ze pierwszy wybiegam "przed orkiestre" ale wiem co to sesja.
U mnie jutro zona ma obrone pracy. :ohmy:
Ja tez jade na obrony swoich dyplomantow (ale bede sluchal, ) :laugh:: .....
Tak ze Mirku czuj sie jak u siebie w domu.
Ja tez nie mam doswiadczenia ale szybko je zdobywam dzieki Kolezance i Kolegom z Forum :laugh:: :laugh::
Dzieki za adres sklepu w Lodzi.
Chyba skorzystam z gotowych bloczkow i jufersow....
Chociaz .....
A forum jest "takie kameralne" mysle ze bedziesz dobrze sie czul.
Sorry Radek , ze pierwszy wybiegam "przed orkiestre" ale wiem co to sesja.
U mnie jutro zona ma obrone pracy. :ohmy:
Ja tez jade na obrony swoich dyplomantow (ale bede sluchal, ) :laugh:: .....
Tak ze Mirku czuj sie jak u siebie w domu.
Ja tez nie mam doswiadczenia ale szybko je zdobywam dzieki Kolezance i Kolegom z Forum :laugh:: :laugh::
- stefan
I ja tez witam Cie serdecznie, jak z tego forum wynika, to wszyscy jestesmy poczatkujacy, i napweno nawzajem sobie pomozemy :)
Czy masz aktualnie cos na warsztacie?...
Witam wszystkich szkutnikow
Dzięki za miłe przywitanie , myślę że , będę się tu czół jak w domu a raczej jak ryba w wodzie
[b]Czy masz aktualnie cos na warsztacie?... [/b Pyta Stefan !
Tak mam, oczywiście coś w miarę możliwości sobie dłubię pomimo choroby. Kończę szalupę z Bounty /www.modelarstwo.org.pl/forum/viewtopic.php?t=11520&sid=e3b8ad751a23cf70ef41fd6b3cdfd8b5
i przygotowywuję się do budowy modelu w konwencji Admiralicji , ale na ten tamat to trochę później , jak juz coś zrobię przy modelu
[b]Czy masz aktualnie cos na warsztacie?... [/b Pyta Stefan !
Tak mam, oczywiście coś w miarę możliwości sobie dłubię pomimo choroby. Kończę szalupę z Bounty /www.modelarstwo.org.pl/forum/viewtopic.php?t=11520&sid=e3b8ad751a23cf70ef41fd6b3cdfd8b5
i przygotowywuję się do budowy modelu w konwencji Admiralicji , ale na ten tamat to trochę później , jak juz coś zrobię przy modelu
Pozdrawiam Mirek Rybus
- daszka
Cześć Mirek!!! Nie wierz tamtym Panom oni wcale nie są początkujący a jeśli tak to strasznie szybko się uczą ;) ;) :laugh::
Fajnie że jesteś też na tym forum, ale dlaczego już nie jako Lotnik???
Jeszcze raz witaj na pokładzie.
Pozdrawiam Daszka
Pozdrawiam Daszka
- mirek
Ja też się cieszę że, tu jestem , a dlaczego nie Lotnik ? Poprostu chciałem wpisać pełne imię i nazwisko. Ale nie wiadomo czemu wyskoczyło mirek-1953 i tak już zostawiłem :x .
Pozdrawiam Mirek Rybus
- radek
- Lokalizacja: {"name":"Warszawa","desc":"Warszawa,wojew\u00f3dztwo mazowieckie,Polska,pl","lat":"52.2319581","lng":"21.0067249&quo
- Kontakt:
Witaj Mirku. Jak chcesz możemy zmienić Twój wpis na pełny, daj tylko znać.
Cieszę się, że jesteś z nami na forum, zapraszam, czuj się jak u siebie. Staram się tu stosować minimum moderacji, aby każdy mógł się czuć swobodnie i nie bał się, że coś mu skasuję.
Właśnie z tego powodu Romku nie wyskoczyłeś przed orkiestrę, cieszę się, że wziąłeś sprawę w swoje ręce i szybciutko przywitałeś nowego użytkownika w imieniu całego forum.
Rzeczywiście jest tu kameralnie, a to za sprawą atmosfery jaką budują forumowicze. Podoba mie się to i mam nadzieję, że tak zostanie :) Z Mirku niecierpliwością czekam na Twój materiał i nie czekaj, aż "bedziesz miał co pokazać", bo gdy ukazujesz wszystko od początku, wszyscy utożsamiają się z Twoim modelem od samego początku. A tak jak było niejednokrotnie to mówione, uczymy się wszyscy, więc uczmy się razem :)
A teraz pozdrawiam,
Radek
Cieszę się, że jesteś z nami na forum, zapraszam, czuj się jak u siebie. Staram się tu stosować minimum moderacji, aby każdy mógł się czuć swobodnie i nie bał się, że coś mu skasuję.
Właśnie z tego powodu Romku nie wyskoczyłeś przed orkiestrę, cieszę się, że wziąłeś sprawę w swoje ręce i szybciutko przywitałeś nowego użytkownika w imieniu całego forum.
Rzeczywiście jest tu kameralnie, a to za sprawą atmosfery jaką budują forumowicze. Podoba mie się to i mam nadzieję, że tak zostanie :) Z Mirku niecierpliwością czekam na Twój materiał i nie czekaj, aż "bedziesz miał co pokazać", bo gdy ukazujesz wszystko od początku, wszyscy utożsamiają się z Twoim modelem od samego początku. A tak jak było niejednokrotnie to mówione, uczymy się wszyscy, więc uczmy się razem :)
A teraz pozdrawiam,
Radek
Radosław Kubera
Koga Portal
Koga Portal
- radek
- Lokalizacja: {"name":"Warszawa","desc":"Warszawa,wojew\u00f3dztwo mazowieckie,Polska,pl","lat":"52.2319581","lng":"21.0067249&quo
- Kontakt:
Cześć Mirek!!! Nie wierz tamtym Panom oni wcale nie są początkujący a jeśli tak to strasznie szybko się uczą ;) ;) :laugh::
Oj prawda, prawda :laugh:: i jedno i drugie.
Radek.
Radosław Kubera
Koga Portal
Koga Portal
- mirek
Oj prawda, prawda :laugh:: i jedno i drugie.
Radek.
Pisząc że, nie jestem doswiadczonym mialem na myśli modelarstwo szkutnicze . Swoją przygodę z modelarstwem rozpocząłem ponad 40 lat temu jako modelarz lotniczy . :) Teraz zainteresowalem się szkutnictwem ponieważ już i latka nie te i zdrówko wysiada :( Więc należało się zająć dyscyplina bardziej spokojną i stateczną. Ja też bardzo szybko się uczę .Chcialem dołączyć zdjęcie ale chyba za duże
Pozdrawiam Mirek Rybus
- radek
- Kontakt: