Koga to strona miłośników modelarstwa szkutniczego. Znajdziesz tu wszystko, co jest Ci potrzebne do zbudowania modelu od podstaw. Pochwal się swoją pracą, zapytaj o opinię naszą społeczność, wymień się doświadczeniami. Jak znajdziesz chwilę - spotkaj się z nami w realu albo na shoutboxie. Serdecznie zapraszamy.

Witam jescze raz -Jacek

Witaj nowy kadecie. Wszyscy użytkownicy Kogi Cię serdecznie witają. Cieszymy, że do nas zawitałaś/eś, jednak prosimy o przedstawienie się w kilku słowach.

Witam jescze raz -Jacek

Postprzez KRAMAZ » 22 Sty 2010, 12:20

Witam wszystkich.
Mam na imię Jacek i modelarzem jestem od 6 roku życia .
W przywitalni już byłem tylko że rok temu -wtedy też miałem zamiar rozpocząć drewniany model 'alerta" z mamoli ,lecz niestety fundusze na ten piękny szkuner uciułałem dopiero w tym roku.
Wcześniej robilem (dla kogoś) titanica z kolekcji achette oraz" scothisch maid "z A.Latina.
Poprosił bym o podpowiedź w dziale modelarnia -wątku alert z mamoli -pozdrawiam.
KRAMAZ

Miejscowość: SULECHÓW

O:Witam jescze raz -Jacek

Postprzez Karrex » 22 Sty 2010, 19:32

Witam Jacku (po raz pierwszy ;)) na pokładzie Kogi.
I tylko taka mała uwaga: Alert, Titanic czy Mamoli są to nazwy własne i już nie oszczędzaj na pisaniu z małej litery ;).
Awatar użytkownika
Karrex

Miejscowość: Gdynia

O:Witam jescze raz -Jacek

Postprzez KRAMAZ » 22 Sty 2010, 20:59

Na szczęście są jeszcze "magistrzy", którzy będą dbali o poprawność mojej dysortografii.-dziękuję
KRAMAZ

Miejscowość: SULECHÓW

Wróć do Przywitalnia

Użytkownicy On-line