Koga to strona miłośników modelarstwa szkutniczego. Znajdziesz tu wszystko, co jest Ci potrzebne do zbudowania modelu od podstaw. Pochwal się swoją pracą, zapytaj o opinię naszą społeczność, wymień się doświadczeniami. Jak znajdziesz chwilę - spotkaj się z nami w realu albo na shoutboxie. Serdecznie zapraszamy.

Dzien dobry !

Witaj nowy kadecie. Wszyscy użytkownicy Kogi Cię serdecznie witają. Cieszymy, że do nas zawitałaś/eś, jednak prosimy o przedstawienie się w kilku słowach.

Dzien dobry !

Postprzez volsebix » 07 Sty 2009, 13:08

Kultura wymaga aby sie przywitac . Tak wiec , DZIEN DOBRY ! Cos o sobie.... Hm... Mam 34 lata , mieszkam w Bydgoszczy . Moja pasja sa stare zaglowce ( modelarstwo ale nie tylko ) oraz nurkowanie. Nurkowalem rowniez do kilku wrakow zaglowcow m.in w Lebie oraz w Norwegii . To chyba obok HMS Victory jedyna mozliwosc obejzenia "oryginalu" .
volsebix

O:Dzien dobry !

Postprzez wurcelstock » 07 Sty 2009, 16:46

Dzień Dobry.

A może tak coś o sobie co nieco?
Awatar użytkownika
wurcelstock

Miejscowość: Warszawa-Żoliborz (chwilowo bezdomny)

Postprzez GrzesiekD » 10 Sty 2009, 00:30

Witaj na pokładzie:)
Masz już jakieś dokonania na koncie modelarskim?
Pozdrawiam
Grzesiek

Człowiek sam sobie nakłada ograniczenia.
Awatar użytkownika
GrzesiekD

Miejscowość: Ząbkowice Śl.

Postprzez volsebix » 14 Sty 2009, 21:52

Nie wiem co rozumiec poprzez jakies dokonania :-) Jezeli chodzi o medale , czy tez jakies konkursy to nie. Natomiast popelnilem kilka modeli plywadel lecz pierwszy model zaglowca historycznego wlasnie kleje. Jakis czas tez przeznaczam na klejenie pojadow wojskowych.
volsebix

Wróć do Przywitalnia

Użytkownicy On-line