Koga to strona miłośników modelarstwa szkutniczego. Znajdziesz tu wszystko, co jest Ci potrzebne do zbudowania modelu od podstaw. Pochwal się swoją pracą, zapytaj o opinię naszą społeczność, wymień się doświadczeniami. Jak znajdziesz chwilę - spotkaj się z nami w realu albo na shoutboxie. Serdecznie zapraszamy.

pozdrowienia

Witaj nowy kadecie. Wszyscy użytkownicy Kogi Cię serdecznie witają. Cieszymy, że do nas zawitałaś/eś, jednak prosimy o przedstawienie się w kilku słowach.

pozdrowienia

Postprzez eryk » 26 Wrz 2007, 18:08

Witam szanownych kolegów,
Na imię mi Eryk, mam 28 lat. Modelarstwem, głównie plastykowym interesuję się od lat dzieciństwa, obecnie to moje pierwsze kroki w modelarstwie szkutniczym drewnianym i jestem trochę spanikowany. No ale czekam na zamówione deski i listewki i powiększam plany z MM Holka Gdańskiego, którego wybrałem na swojego pierwszego drewniaka, stocznia już czeka,hehe. Mam nadzieję że spotkam na forum tym kilka osób które są już po takiej budowie tego modelu (oczywiście skala 1:50) i mnóstwo odpowiedzi
Pozdrawiam wszystkich,
Eryk
mój pokój zaczyna wyglądać jak tartak
eryk

O:pozdrowienia

Postprzez eryk » 26 Wrz 2007, 18:12

no nie mogę,zostałem majtkiem:woohoo:
eryk

Postprzez mirek » 26 Wrz 2007, 18:27

Witaj w naszym gronie
Z drewnem nie ma co panikować to bardzo wdzięczny materiał.
Jak już skompletujesz wszystkie dechy , deseczki i listewki to zakładaj relację i buduj Holka a my na 100% w miarę możliwości pomożemy
Pozdrawiam Mirek Rybus
Awatar użytkownika
mirek

Miejscowość: Łódź

Postprzez eryk » 26 Wrz 2007, 18:33

dzięki, za parę dni odbieram drewno, a jutro plany, aparat mam już przyszykowany, relacja będzie na pewno i pytania oczywiście
eryk

Wróć do Przywitalnia

Użytkownicy On-line