|
|
|
|
Przedstawiam sie miło
6 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Przedstawiam sie miło
Witam Was. Przywitalnie to fajny pomysł. Mozna wyjść spod kilu i zostać zauważonym.Nazywam sie Marek, buduję modele żaglowców zdalnie sterowanych. Teraz pracuję nad fregatą. Nie jest to może fregata odwzorowana w każdym szczególe ale buduje ją w sposób funkcjonalny. Chodzi o to by podczas częstych transportów nad jezioro nic sie nie urywało i by nie było słabych punktów. Efekty mojej pracy prezentuje na zdjęciach. Sami oceńcie. Pozdrawiam.

-

Marek133 - Posty: 13
-
Odp:Przedstawiam sie miło
Witaj Marku,
dobrze że się ujawniasz spod kilu :) Zakładaj sobie wątki w dziale RC i jedziemy. Tzn. widzę, że już założyłeś!
Aha, napisz parę słów może skąd jesteś i coś takiego ;)
Pozdrawiam
Jurek
dobrze że się ujawniasz spod kilu :) Zakładaj sobie wątki w dziale RC i jedziemy. Tzn. widzę, że już założyłeś!
Aha, napisz parę słów może skąd jesteś i coś takiego ;)
Pozdrawiam
Jurek
-

JurekBin - Posty: 1586
- Miejscowość: Wiedeń
-
z Żywca jestem, tu gdzie prawie robi wielką różnicę:) Założyłem post w RC ale jakoś go nie ma albo przynajmniej ja nie mogę go zauważyć. Czy to coś strtasznego, czy da sie z tym żyć ? :unsure:
-

-
Oooo witaj Ziom. A modele zdalnie sterowane sam sie nauczyłes budować czy chodziłeś do jednej z modelarni np do pana Śliwy? A gdzie konkretnie mieszkasz w Żywcu? Ja chodziłem do mechanika jakis czas temu. a mieszkam niedaleko od Zywca w Ciscu.
Pozdrówka
Pozdrówka
-

Handszpak - Posty: 159
-
Cześć Ziomku. Nie chodziłem do żadnej modelarni ale Pana Śiliwę znam. Nawiasem mówiąc niósł ostatnio pod pachą lotniskowiec. W Sporyszu mieszkam tak dokładniej rzecz ujmując. Lecę, muszę lawety do dział zrobić.
-

-
6 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Użytkownicy On-line
0 użytkowników
i 15 gości