|
|
|
|
KHOT - jakiś dziwny zwierz...
7 posty(ów)
• Strona 1 z 1
KHOT - jakiś dziwny zwierz...
3.
2.
1.
Zaczynamy przywitanie :P
Nazywam się Grzegorz Florjańczyk, mam 25 lat, mieszkam w Poznaniu. Pracuję, studiuję zaocznie chemię, więc na modelarstwo niestety czasu nie za wiele, mimo tego staram się każdą wolną chwilę spędzać przy modelach. Mówią, że modelarstwo jest domeną cierpliwych i niestety u mnie inne zajęcia wymuszają wprowadzanie tego w życie. Główne tematy, które stanowią trzon moich zainteresowań (poza modelarstwem), to przede wszystkim:
Komputery i wszystko co z nimi związane. Od sprzętu, po software, chociaż szczególne miejsce zajmuje u mnie wszystko, co związane jest z modyfikacją wyglądu, funkcjonalności systemu.
Samochody - wieloletni, (w swoim mniemaniu) dobry kierowca, urodzony petrolhead. Uwielbiam jeździć, zwłaszcza sam w nocy, nie szybko, dla samej przyjemności z jazdy.
Fotografia - amatorska, trochę pstrykam zdjęć, może nie są one idealnie technicznie, nie mniej jednak sprawia mi to dużo frajdy...

2.
1.
Zaczynamy przywitanie :P
Nazywam się Grzegorz Florjańczyk, mam 25 lat, mieszkam w Poznaniu. Pracuję, studiuję zaocznie chemię, więc na modelarstwo niestety czasu nie za wiele, mimo tego staram się każdą wolną chwilę spędzać przy modelach. Mówią, że modelarstwo jest domeną cierpliwych i niestety u mnie inne zajęcia wymuszają wprowadzanie tego w życie. Główne tematy, które stanowią trzon moich zainteresowań (poza modelarstwem), to przede wszystkim:
Komputery i wszystko co z nimi związane. Od sprzętu, po software, chociaż szczególne miejsce zajmuje u mnie wszystko, co związane jest z modyfikacją wyglądu, funkcjonalności systemu.
Samochody - wieloletni, (w swoim mniemaniu) dobry kierowca, urodzony petrolhead. Uwielbiam jeździć, zwłaszcza sam w nocy, nie szybko, dla samej przyjemności z jazdy.
Fotografia - amatorska, trochę pstrykam zdjęć, może nie są one idealnie technicznie, nie mniej jednak sprawia mi to dużo frajdy...

-

KHOT - Posty: 25
- Miejscowość: Poznań/Kłodawa
-
Odp:KHOT - jakiś dziwny zwierz...
No to Ciebie też witam Grzegorzu KHOTcie z Poznania :)
i życzę miłego Kogowania :silly:
Jurek
i życzę miłego Kogowania :silly:
Jurek
-

JurekBin - Posty: 1586
- Miejscowość: Wiedeń
-
To i ja Ciebie witam:)
- Nina
-
Witam Grzesiu serdecznie.
Mam podobne zainteresowania.
Mam podobne zainteresowania.
-

RomekS - Posty: 2889
- Miejscowość: Toruń
-
Przyłączam się do przywitania i milej zabawy, na Kodze. Jakby były problemiki z kompem to można walić w ciemno.
Pozdrawiam!!!
-

Zbyszek - Posty: 987
- Miejscowość: Zgorzelec
-
Zbyszek napisał:
...oczywiście, w miarę możliwości zawsze staram się pomóc...:cheer:
akby były problemiki z kompem to można walić w ciemno.
...oczywiście, w miarę możliwości zawsze staram się pomóc...:cheer:
-

KHOT - Posty: 25
- Miejscowość: Poznań/Kłodawa
-
7 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Użytkownicy On-line
0 użytkowników
i 11 gości