Gdybym tak śpiewał hej, to bym się pochwalił, hej.
Ale głos mam niewielki ale za to paskudny, nie chciałbyś mnię słuchać.
Ale, na marginesie, kiedyś chciałem spróbować wejść na dowód
na koncert pana Andrzeja, tylko chciałem.
Z ukłonami
Andrzej Korycki
P.S.
Zbieżność naźwisk i imion całkiem przypadkowa (chyba).
Chwalimy się
- Andrzej1
- Lokalizacja: {"name":"Polska Szczecin","desc":"","lat":"","lng":""}
- Romanov
Re: Chwalimy się
Witam
Zgodnie z obietnicą odszukałem zdjęcie zresztą jedyne jakie się zachowało wykonanego w latach 90 tych modelu żaglowca Mayflower. Model budowałem na podstawie Planów modelarskich. Rok pracy i 2x na MP w klasie C-Naviga srebrny medal z liczba 87 pkt. Szkoda że cyfrowe zdjęcia wtedy nie istniały bo było by więcej fotek
)
A przy okazji drugie zdjęcie to Szwedzki Vasa wykonany przez . Stanisława Tiera oczywiście złoty medal na Mistrzostwach Świata przez 3 lata ( jeśli sie nie pomyliłem.
Zgodnie z obietnicą odszukałem zdjęcie zresztą jedyne jakie się zachowało wykonanego w latach 90 tych modelu żaglowca Mayflower. Model budowałem na podstawie Planów modelarskich. Rok pracy i 2x na MP w klasie C-Naviga srebrny medal z liczba 87 pkt. Szkoda że cyfrowe zdjęcia wtedy nie istniały bo było by więcej fotek

A przy okazji drugie zdjęcie to Szwedzki Vasa wykonany przez . Stanisława Tiera oczywiście złoty medal na Mistrzostwach Świata przez 3 lata ( jeśli sie nie pomyliłem.
DKM "Wodnik" www.rcmodel.com.pl
- rychenko
Witam
Dziś rozpakowałem i zmyłem konserwacje z mojego nowego nabytku , nie jest to może szczyt techniki ale myślę ze do moich potrzeb wyłącznie modelarskich zupełnie wystarczająca.
Dziś rozpakowałem i zmyłem konserwacje z mojego nowego nabytku , nie jest to może szczyt techniki ale myślę ze do moich potrzeb wyłącznie modelarskich zupełnie wystarczająca.
Pozdrawiam Ryszard
- Tomsonikkk
Jest się czym pochwalić kawałek ustrojstwa teraz tylko co by się dobrze toczyło 

- mirek
No i Ryszard spełniło się Twoje marzenie , serdecznie gratuluje udanego zakupu
Pozdrawiam Mirek Rybus
- JurekBin
- Kontakt:
Czas leci oj leci.
Dostalem, maila z prosba o zdjecia ze zlotu.
Kiedys dawalem linka, ale na wszelki wypadek podam raz jeszcze
http://jerzybin.photoshelter.com/gallery/Tczew-2012/G000046kPiDqdxgc/C0000VwLONQ.ky7w
Dostalem, maila z prosba o zdjecia ze zlotu.
Kiedys dawalem linka, ale na wszelki wypadek podam raz jeszcze
http://jerzybin.photoshelter.com/gallery/Tczew-2012/G000046kPiDqdxgc/C0000VwLONQ.ky7w
-
Dwa lata dłubania i se zrobilem.
- Załączniki
-
- CAM00348.jpg (50.82 KiB) Przejrzano 6678 razy
Pozdrawiam . Andrzej :)
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
- Kazek
zakupiłem sobie wyrzynarkę może nie jakaś rewelacyjna firma ale sprzęt całkiem przyzwoity.
Moc 120W , ruchomy i masywny stolik ,waga 12kg ale i tak trzeba mocować do stołu bo drży. Duża zaleta kabel zasilający 3m
no i druga sprawa możliwość montażu brzeszczotów z bolcami i bez
Moc 120W , ruchomy i masywny stolik ,waga 12kg ale i tak trzeba mocować do stołu bo drży. Duża zaleta kabel zasilający 3m

- Załączniki
-
- IMG_0201.jpg (30.69 KiB) Przejrzano 6377 razy
-
- IMG_0202.jpg (35.82 KiB) Przejrzano 6377 razy
Pozdrawiam Kazik 

- Skrzat Okrętowy
Miałam dość drzazg i pyłu w oczach więc zakupiłam takie oto cudo:

Jak się uprzeć to i świeci
...ciekawe tylko jak długo 
Jak się uprzeć to i świeci